16/17 H:2 | Akhisar Belediyespor 1-3 Galatasaray | M.S | 27 Ağustos

Bruma sağda etkisiz Sinan gibi havalanmış herhalde

Bu arada akhisar da çok iyi değil belirtmek lazım hele Karabük'ü gördükten sonra bunlar çok traş bence

İyi oynadık. Selçuk yerine başka adam lazım. Bir şey yapmıyor gol de yediriyor.

ikinci kafa golu oldu bu eren'in

burak denen artis kafa golu attimi acaba son 2 senede?

Josue - Yasin değişikliği maçı bize getirir.

Josue in Selçuk out haydi Rie hocam yap bu değişikliği.

Sinan Bilgin ve Mehmet Han'a bi başlık açın da karşılıklı Sneijdere kin kussunlar. Aralarına Engin şişmanı da alsınlar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bu herifler bende bloklu ya resmen görüntü kirliliği adamlar blokla mis tertemiz

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalniz Lass-Tolga-Sneijder orta saha'si muazzam isler yapabilir.

Tolga ligte benzeri olmayan dikine paslar atiyor. Helal olsun.

İyi oynuyoruz ancak o savunma kilidini tam olarak kırıp, ceza sahasına falan giremiyoruz. Bruma'yı biraz daha ilerde kullanmalıyız, Sabri ve Bruma olmuyor, Sabri destek çıkmayınca Bruma çok yalnız kaldı, sol kanada geçmeli. Yasin oyundan çıkmalı, fena değildi ama riske girmeye değmez.

Tolga genelde iyi, selcuk gibi ne korkak oynuyor nede hep aman topu napacam en yakin adamada vermiyor. Kim bos duruyorsa hemen ona veriyor ilerdeki adama Tolga. Harika. Adam gibi dos al oynat Tolgayla.

Sendt fra min PLK-L01 med Tapatalk

İlk yarı son 20 dk izledim yasinin olumlu birşeyini göremedim sabri bile daha faydalı göründü. Selçukda yararını geçtim kendisini görmedim. Bunların dışında sorun yok ancak orta saha tolga iyi olmasına rağmen orta saha yokmuş gibi geçiliyor kalemize geliyorlar. Yasine ve selçuğa çözüm bulursak takım daha iyi olacağı çok açık göründü bukadar sürede. :D

Bak diyorum aga. Diarra , Tolga ve Sneijder orta sahasi dagitir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt