Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
Levent GÜLENi çıkart hakan hocam
Uğur İz ·
çıkarması lazım yoksa azize fetöcü diye 2.yarı kesin tutuklatır bunuLevent GÜLENi çıkart hakan hocam
asil paralelci başlarinda haberlerinde değil züüerim böyle fenerbahçeyi diye boşunami dedi adamYine başladı mallar
[TABLE="class: tablodis"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloic, bgcolor: #FFFFE5, align: left"] stainlessfan - 28.08.2016 22:35[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: tablodisbeyaz"]
[TR="class: tr32"]
[TD="class: tabloicbeyaz, align: left"][TABLE="width: 298"]
[TR]
[TD]![]()
Mhk başında amigo 6sli Yusuf var. Paralelciler iş başında [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kadrolarinda o kadar cok delik var ki, hangisini tikayacagini terörist basi Azize bile sasirmistir. muhtemelen kendisini tikar bu gidisle o ruh hastasi.şunlar takviye yapamadan transfer sezonu kapansaydı keşke. gerçi nereyi kapatacaklar orasıda ayrı konu ama olsun.
Ciddi kırmızı yer o adam dengesiz bişeye benziyor volkan sürekli üstüne oynayacak zatençıkarması lazım yoksa azize fetöcü diye 2.yarı kesin tutuklatır bunu![]()
Levent GÜLENi çıkart hakan hocam
dünkü bizimmaçtan sonra ntvsporda selçuk u öven malları gördükten sonra anladım ki bu milli takım çetesi sporun paralel yapısı olmuş. milli futbolculara olumsuz eleştiri yapmak yasaklanmışOzan yorumcuya para verdi herhalde övmesi için
-Tapatalk-
Katılıyorum ama tinerciler de yeni transferler nasıl katkı ve uyum sağlayacak beklemek lazım.Bu arada herkes Feneri yerin dibine sokmusken birsey daha diyeyim diger rakibimiz Besiktasi da cok abartiyorsunuz.
Adam akilli bi ön libero alalim, forvet almasak bile sampiyonlugun en büyük adayi oluruz bu dandik ortamda.
Ya hakemlik ne oldu ilk yarıda birisi bana anlatsın öbjektif şekilde.
Kafalarına güneş vurdu herhalde kuşların