16/17 H:2 | Galatasaray Odeabank 83-85 Kızılyıldız | M.S | 21 Ekim | TRT Spor

img-ortadireksabanbasketboloynuyor-487.jpg

Russ Smith

Sahadaki cogu abdli kardesimiz, sinan gülerden cok daha yetenekli, daha genc. Ama hic biri Galatasaray takiminin bir parcasi gibi oynamiyor. Sinan yaslanmasina ragmen, öz be öz Galatasaray basketcisi gibi oynuyor. Etkili bir takim oyunu sergiliyor. Birde Göksenin var, o da öyle yada böyle oynuyor. Onun disinda özdelestigimiz, yada takim icin baglilik duygusu hisseden, özdelesmis nerdeyse hic sporcu yok.

Özellik ile yabancilar her sene degisiyor, en gec iki sene icinde komple yenileniyor. Wallahi Macvani özledim.

Hazırlık maçlarıyla beraber baya maç izledim , tek dikkatimi çeken şu russ denen cins ne zaman oyuna girse fark eriyor. İzleyen arkadaşlar bana hak verirler .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hocam birseyler yap. Teknik faul al hoca, karistir salonu.

40 dakikalik maclarda, ikidir 48 dakikalik NBA maclari tadinda skorlar görüyoruz. Bireysel anlamda hücümcü cok yetenekli adamlar var. Ama takim oyunu yok. Ne ofansif, ne de defansif anlamda. Hizli bir pace ile oynuyoruz, top bir orada, bir burada. Dissiplinli degil takim. hücum ederken rakibi biraz yormamiz lazim... Yada daha kati defans gerekli, ama cok laubali oyuncular var.

Bu kadar top kaybı olurmu ya

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her mac gözüm kapalı üst. Elnin en dandik takimlarindan ne sayılar yiyoruz ya.

Takım komple yeni. Bu maçı zaten bir şekilde alıcaz. Hoca takım adaptasyonunu oluşturmaya çalışıyor. Böyle böyle takım olacağız.

Bu arada twiter niye patladı

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kızılyıldız gibi bu ligi son 2-3 sırada bitirecek takımdan bile bir devrede 47 sayı yedik.

Oly dün nasıl vurdu geçti 2. Kez farkı açtığında. Bizim de vurup geçmemiz lazım ama 20 sayıdan bile geri döndürtüyoruz.

Bu Russ Smith'e 900k mı 1000k mı ne para verdik bir de. O paraya Koponen alınırdı.

Pleiss'ın savunma isteği sevindirici.

Basketbol'u bilmem ama Ergin Ataman hakkinda iyi seyler söylenmiyor. Bos bir hoca gibi duruyor.

2.çeyrek 30 sayı yedik.Büyük başarı.Canın cehenneme Simonovic iti.

Bilmediğin çok belli oluyor renkdaş :) şimdi derler. Takım daha yeni. Yaptığı herşeyin mantıklı bir açıklaması vardır.
Taktik bilgisi zayif olan, Terim gibi kaos basketbol oynatan biri heralde. Okudugumdan bunu cikariyorum. Hep fark yaptigiz halde fark kapaniyor 1 periyot icerisinde izledigimde.

Geri
Üst Alt