16/17 H:2 | Galatasaray Odeabank 83-85 Kızılyıldız | M.S | 21 Ekim | TRT Spor

Forumdan 5 cikarsak bu kadar yerdi zaten. Kizilyildiz yaninda iki uc takim daha var bunlari vurup gececeksin.

Oyun kurucu rotasyonumuz doğru kurulmamış ne yazık ki. (Takım genel olarak öyle ama oyun kurucu rotasyonunun yanlış kurulmasından dolayı Sinan Güler'in sırtına biniyor tüm yük. O çıkınca fark kapanıyor. O yüzden bunu özellikle belirttim)

Carlos Arroyo-Jamont Gordon ikilisi gibisi gelmedi bize be.

Hoca savunma kısmını atladı takımı kurarken,herkeste söyledi bunu ve sonucu görüyoruz.
Gelen geçen ilk devre en az 45-50 atıyor.
Bu sezon çok zor geçecek maalesef.
Üstelik daha deplasman oynamadık ben deplasmanlardan daha çok korkuyorum.

Son düzenleme:
Taktik bilgisi zayif olan, Terim gibi kaos basketbol oynatan biri heralde. Okudugumdan bunu cikariyorum. Hep fark yaptigiz halde fark kapaniyor 1 periyot icerisinde izledigimde.

Yok hayır. Alakası yok aslında. Şu an kaos gibi gelmesinin sebebi takım uyumunun oturmamış olması. Geçen sezondan Birkaç kişi kaldı sadece. Sebebi bu. Hocanın oyun tercihlerinde doğruyu bulması 1-2 ayı bulur. Ama rotasyon konusunda zayıf gördüm hocayı. Daha bu kadar alışmamış takımda çok rotasyon iyi değil bence. Yavaş yapmalı biraz rotsyonu. Birde Smith faktörü var. Bu çocuğun kendini ispat etme çabası bittiğinde faydalı olacaktır. Endişeliyim o konuda ama bakalım. Şimdi çok erken konuşmak için.

Bu shilbe inanılmaz gıcık kapıyorum nedense.

Mac gidiyor. Mola almaz tabi.

Bu nedir ya nasıl savunma bilader bu. Kesinlikle iş yapamayız bu şekilde hayal kırıklığı takım

T@patalk ????

Mola almak parayla herhalde.

Emir içerde

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

utanmasak bunlardan da 100 sayı yeriz. deplasmaanda doğuş'un yendiği sırplara, ipekçi'de maç verilirse tek sorumlusu koçtur.

Yine bos döndük

Daye ve göksenin niye dışarıda yaw

Çöktük resmen

süper zeka ergin ataman işleyen 5i bozdu adamlar bizi paspas ediyor,ergin hoca rotasyon işini beceremiyor bu da onun defosu

Geri
Üst Alt