Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.370
- 5.061
- 578
Biz bjk ile basbasa kalirsak fb nin vodafone da bjkyi yenecegine inanan var mi
Sezonun son derbisi Fenerbahce'nin (Nostalji 2000) - YouTube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Özete baktim da iki penalti da sacma sapan . Bunlar nasil penalti lan ?
Evet haksızlık
yok renktaş olur mu bence sivok kolu ile elini kesmediği için penaltı eğer öyle bir fedakarlık yapsaydı arkasında ki fenerli oyuncular kalede kaleci olan boş kaleye topu yuvarlayacaklardıUlan şeytan tam bir yavsaksın.Fenerin penaltısını haklı çıkarmak için Konya maçında Skrtelin penaltısıyla karşılastırıyor.Ona ozaman penaltı dedik buda net pen diyor.Herkesli salak zannediyor denyo.Bir kere Skrtelin kolu açık topu kesiyor.Sivok un pozizyonunda kolu yapışık vücuduna kesinlikle pen değil.
burda bir kaç tane üye var fenerin penaltısı için net penaltı diyorlarÖzete baktim da iki penalti da sacma sapan . Bunlar nasil penalti lan ?
Bu maci evde izledim ,es zamanli olarak bursa maci bitmisti, peki 7 sene once olsa da teknoloji caginin gobeginde bu sayida insan nasil uzun bir sure cep telefonlarina bakmaz ,dogru haber alamaz
dusunup dusunup bugun hala anlayamadigim bir skandal olaydir , internet sikintisi olsa tonla insan radyodan dinliyor
allah allah ya
maca baktiysan ikinci sariyi niye ölye beles yedi? Daha önce cok foul mu yapti adam ?
neye göre merak ettim?Ben hala Dick'in iyi hoca olduğunu düşünüyorum. Umarım fb yollar.
burda bir kaç tane üye var fenerin penaltısı için net penaltı diyorlar
bencede öyle sivok elini kesseydi top gelmeden penaltı olmazdı
ben onları görücem renktaş hele bir haftalardır bizi doğrayan hakemler aleyhimize böyle bir penaltı ve kırmızı versin görücembeşiktaş yancılığı gitti şimdi de fener yancılığı başladı. 2 side penaltı değil.
Aynı şey değil.Bu maç 33. haftada ve bjk ile puan farkımız 6.Normal averajda da bjknin 10 gol önündeyiz.2 haftada 1 puan alsak şampiyon oluyoruz.Şampiyonluğumuz garanti gibi bir şey yani.
Ok.ben onları görücem renktaş hele bir haftalardır bizi doğrayan hakemler aleyhimize böyle bir penaltı ve kırmızı versin görücem
Sampiyonlugumuz garanti ama bu mactan 1 gun once altay a yenilmistik, bjk tekrar acaba mi derken o hafta ici UEFA finaline gidecektik , ister istemez kafa mesgul edecek bir durumdu , yani faydasi olmustu bize
Bir de daha kritigi ,83 puana 81 puanla sampiyon oldugumuz (ikili averajin fenerde oldugu) sezonda kadikoyde bjk fb den 2-2 berabere kalip 2 puan kaybettirmisti , aslinda buna benzer orneklerde bjk nin fb ye puan kaybettirdigi cok sezon var da , tersi pek yok
onun da sebebi bjk nin sampiyonluga oynadigi sezon sayisinin az olmasi ..
yanlis hatirlamiyorsam 2008-2009 da da bjk ile sivas yaristaydi , fb bjk yi iki macta da yenmisti
hayırdır renktaş bir sorun mu var? Biraz önce hakemler ile ilgili tepkime verdiğin cevap şimdi böyle bir cevap. Ok yazmakta normalde bişey yok ama daha önce hakemler ile ilgili tepkime verdiğin cevap olunca insan işkilleniyor hayırdır bir yanlışımız mı oldu?Ok.
Sent from my iPad using Tapatalk