Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
simdi yarin yenersek fener ile 7, bjk ile 2 puan dimi? haftayada bjk'ilemi oynuyoruz?
puahahahhahaahahahahahahahdsahdadhuadpiauhpuashudahuda
En çok tanışmak istediğim kafile hatta bir tane daha vardı bunlardan. Mesala o günden sonra hayatları nasıl oldu ? Arkadaşları filan neler yaptılar iş te okulda nasıl yaşadılar çok merak etmişimdir
Rıdvan Dilmen: "Bursa takımı, maçı 8 kişi bitirmeliydi. Ertuğrul, maçın başında uçan tekme attı, Jovic atıldı, bir de Faty var."
hahahaha
rıdvanın tff başkanı olduğunu düşünemiyorum. tarlalar yemyeşil olur heraldeRıdvan ağlıyor yine Bursa yenilse küme düşmeyecek yense şampiyon olmayacak çok enerjik oynadı diyor.
Adamların şike ruhuna işlemiş resmen Bursa bize neden yatmadı demeye getiriyor canlı yayında.
Yarın bu maçtada güleceğiz gibi bir his var içimde.Bu mallar ne zaman büyük maç kazansa ardından hemen puan kaybederler bi anadolu takımına.Beraberlik normal sonuç olur.
En çok tanışmak istediğim kafile hatta bir tane daha vardı bunlardan. Mesala o günden sonra hayatları nasıl oldu ? Arkadaşları filan neler yaptılar iş te okulda nasıl yaşadılar çok merak etmişimdir![]()
![]()
![]()
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnan çok merak ediyorum oturup çay içmek istiyorum bu kardeşlerle. Yok mu tanıyan edenŞikebahçe TV'ye konuk olsun bunlar reyting rekoru kırar o program diğer kulüp taraftarı sayesinde.
Demiştik güleceğiz yine diye.Fener beni hiç şaşırtmıyor.:asd22:
Haftaya Kasımpaşa'yı 1-0 falan yenerler muhtemelen ama Antep bunlardan puan alırsa şaşırma yine.Fener 60 puanı bile zorla görür.