16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Polarcilar hiçbir zaman yönetim istifa diye bağırıyor ki diğer taraftan bagiriyorlar

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takim resmen Sneijder'in üzerine kurulmus Sneijder olmayinca veya iyi oynamayinca b.k gibiyiz

hiç üzülmüyorum sahada savaşıp on tane pozisyon girmemiş olsa kahrolurdum ama o kadar para alıp umursamayan oyuncular varken ben hiç üzülmüyorum çünkü bu sezon geçti Galatasaray baki bu haysiyetsiz oyuncular gidicidir

Ulan bari berabere kalsaymisiz haha fener ibnesine gulduk adamlar haftanin kazanani oldu :D

10-15 sene öncesi olsa şimdi en az 10.000 taraftar Florya'ya gidip zorla o yönetimi ve hocayı kovdurmuştu.

De jong tan nefret ettim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Linnese cok üzülüyorum. En iyi oynayan . Ama Sabri pustu yüzünden yedek olacak yine

Tribün hala destek vermeye çalışıyor.. Yazık yazık küfür ederek tepki lazım küfür ederek.

Bu maçın neyini konuşacaksınki, bu kadar galibiyete ihtiyacımız olupta bu kadar aciz kaldığımız maçı hayatım boyunca hatırlamıyorum. Ne söylersen söyle bu takım için, hiç bir sözcük ifade edemez bu rezilliği yönetiminden oyuncularına tarih hepinizi utançla anacak.

Adam takımda iyi oynayanları çıkartıp yerine sinan ı alıyor. böyle gerizekalı bir TD müz var.

Linnes bu takımdaki en iyi bek. Diğerlerini salla gitsin. Ve takımda defansif orta saha yok, stoper yok.

Ulan haftada bir maçınız var.Bütün rakipler puan kaybetmiş kazansanız şampiyonluktan bahsetmeye baslayacagimiz bir haftaydı.Allah belanızı versin.Milyonluk eşekler...

Allah cezanızı versin böyle takım olmaz olsun

-Tapatalk-

Geri
Üst Alt