16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Yaşlı başlı adam yav yazık

o dayıyı foruma çağırın yiğidim bu nasıl cesarettirrrr

Cengiz Özyalçın'ın basın açıklaması sırasında bir grup taraftar 'Yönetim istifa' diye bağırarak beyaz mendil salladı.

Beden eğitimi hocasını başımıza getirdiniz haha

oda girdi son beş dakika dışında bir bok yapmadı ortada takım yoktu takım

nasil yapmadi o girdikten sonra orta sahada top yapmaya basladik neyle izliyorsunuz maclari.
hem kac dakika girdi, 2 yarinin basinda almasi gerekiyordu.
oda degil aslinda bastan oynamaliydi.

bu kadar seek kırığı bir Galatasaray futbol takımı uzun zamandır izlememiştim

Helal Olsun !!!
(Röportaj esnasında beyaz mendil ve istifa protestoları)

208dfebecd745594642a5c112402196f.jpg

Ya yönetim de Riekerink de suçlu da, belki golden sonraki 2 dakikada bir gol daha sığdıracağız adamlar panikleyecek yada o 1 puan bizim lig sonunda işimize yarayacak. Kötü oynamamız hakemin ibneliğinin kılıfı değil buz gibi golü yedi. Beşiktaş bi puan kaybetti dün alakasız bi topa hakem penaltı çaldı Kjaer'e bugün de başka bir şerefsiz gibi maç yönetti. 2 gün önce quaresma'yla Marcelo'nun kırmızılarını vermediler ki quaresmanın pozisyonu kırmızının tillahı. Biz kötü oynuyoruz da bunların yapmalarına bahane değildir bu. Sezon başından beri tinercilerine çalışıyor hakemler.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ohhh içimin yağlarını erittin reis ne konuştun be helal olsun ... gibi kaldı beyaz saçlı moron oh beee

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Daha adam gibi pantolon almayan/giyemen bir başkan'dan konuşuyoruz.

Aslan yattı yerden ve giyinme tarzından belli eder kendini...

c9a52eb6ab6d21a43db13d56effede0b.jpg
Yemin ediyorum adamin her yerinden asaletsizlik akiyor.Simdi klupte (tarz olarak diyorum) Faruk Suren,Mehmet Cansun,Unal Aysal ,Adnan Polat(her ne kadar basarisiz olsa da),Rahmetli Ozhan Canaydin,Alp Yalman gibi.janti adamlarin resimlerinin yaninda bu da olacak,lan bu adam nasil girmis Galatasaray Lisesine acaba

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Renktaş diyecek bir şey yok,bu zamana kadar hep dayandık dayandık ancak şu haftada,rakiplerin altın tepside ikramlar yaptığı haftada sen içerde Kayseri'ye karşı uyuz bir futbolla kaybediyorsan şampiyon falan olma.Olamayız da bu saatten sonra.
herşeyi mahveden 3 maç ts- karabük-kayseri. yazık oldu bile bile lades dedik

Yonetıcı: Zafer inananındır

hakeme söz yok, hata bizim! o serefsizleri koltuklarinda otutturduk sabrettik!
hakeme gelince kayserinin kaleciyle karsi karsiya adam elle oynadi dedi elin esi yoktu, sonra laf edin hakeme!

Almancilar kufur etmesin halis muhlis Turkiye'de egitim almis bir kufur etsin de orijinal birsey gorelim.

Geri
Üst Alt