16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Şampiyonluk havasına girdin mi sarper :ayatollah:

Sene başından beri havadayım ben. :D Bunu sürekli vurgulamaktaki amaçlarımdan biri de,forumdaki olumsuzluğu kırmak.

"her şeye rağmen şampiyonluk yolunda ayakta kalan bir galatasaray var. kadrodaki oyuncuların çoğundan memnun değiliz, hocamızdan memnun değiliz, yönetimden hiç ama hiç memnun değiliz, taraftar grubumuz bölük pörçük halde, stadımız pasolig denen bokun da sayesinde dolmuyor, ülke futboluna ve idarecilerine zerre güvenmiyoruz, hakemler tarafından çoğu maçta katledildik, ama hala ayaktayız, hala şansımız var ve bütün bunlara rağmen hala daha şampiyon olabiliriz. lamı cimi yok, yenip bu işi sonuna kadar götüreceğimizi göstermeliyiz."

Galatasaray Sözlük'ten bir alıntı mesela.Aynen benim de düşündüğüm bu.Şampiyon olsak da olmasak da bu adam 2018 Mayıs'a kadar gitmez.Neticede şampiyon olursak Galatasaray şampiyonluğu olarak geçecek,Dursun'un değil.Şu sezona yazık etmeyelim Avrupa yok doğru dürüst rakip yok.

Sene başından beri havadayım ben. :D Bunu sürekli vurgulamaktaki amaçlarımdan biri de,forumdaki olumsuzluğu kırmak.

"her şeye rağmen şampiyonluk yolunda ayakta kalan bir galatasaray var. kadrodaki oyuncuların çoğundan memnun değiliz, hocamızdan memnun değiliz, yönetimden hiç ama hiç memnun değiliz, taraftar grubumuz bölük pörçük halde, stadımız pasolig denen bokun da sayesinde dolmuyor, ülke futboluna ve idarecilerine zerre güvenmiyoruz, hakemler tarafından çoğu maçta katledildik, ama hala ayaktayız, hala şansımız var ve bütün bunlara rağmen hala daha şampiyon olabiliriz. lamı cimi yok, yenip bu işi sonuna kadar götüreceğimizi göstermeliyiz."

Galatasaray Sözlük'ten bir alıntı mesela.Aynen benim de düşündüğüm bu.Şampiyon olsak da olmasak da bu adam 2018 Mayıs'a kadar gitmez.Neticede şampiyon olursak Galatasaray şampiyonluğu olarak geçecek,Dursun'un değil.Şu sezona yazık etmeyelim Avrupa yok doğru dürüst rakip yok.

Rize'yi deplasmanda yenersek bu söylediklerine harfi harfine katılıcam.

Önce Deplasman performansımızı görmem lazım

Rize'yi deplasmanda yenersek bu söylediklerine harfi harfine katılıcam.

Önce Deplasman performansımızı görmem lazım

Rize'de puan kaybedersek ben de hafiften umutsuzluğa başlarım.Şu ana kadar kalburüstü hiçbir maçı alamadık neredeyse.Gençler deplasmanı var bir hatırladığım.Artık puan kaybı falan yok,şampiyonuz diyorsak vurup geçmeliyiz.3/3 yapıp Bjk'nin önüne geçmeliyiz,bunlar son şanslar artık.Biz onları değil onlar bizi takip etmeye başlamalı.Bjk derbisinden sonra mutlaka onların önünde olmalıyız.

passoligten baktım
stad bomboş

sadece bizim tayfa var

heyya heyya ultrAslan ultrAslan

giphy.gif

SON DAKİKA.. Sneijder ve Carole'den sonra Selçuk İnan da Kayseri maçının kadrosunda yer almadı.. Eren Derdiyok ise kadroda..
Selçuk İnan'ın durumu ciddi değil.. Teknik kadro riske etmek istemedi..

Nevzat
riske etmeleri lazım aslında, belki sezonu kapatır.

50bin mesaj kasan aslanlar.Yarın arenaya bekleniyorsunuz.Doğu üst tribünden biletimizi aldık.

Ulan maça gitmeye çok kararlıydım ama maalesef gidemiyorum tam da Beşiktaş'ın kaybettiği hafta çok güzel olurdu imkanı olan İstanbul'da olan arkadaşların kesinlikle yalnız bırakmaması gerek..

Selçuk'un da durumu Tolga gibi olsa keşke 1 hafta desinler 4 ay dönemese

Çok zor bir maç olacağı aşikar

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt