Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.688
- 15.628
- 2.108
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk havasına girdin mi sarper :ayatollah:
Sene başından beri havadayım ben.Bunu sürekli vurgulamaktaki amaçlarımdan biri de,forumdaki olumsuzluğu kırmak.
"her şeye rağmen şampiyonluk yolunda ayakta kalan bir galatasaray var. kadrodaki oyuncuların çoğundan memnun değiliz, hocamızdan memnun değiliz, yönetimden hiç ama hiç memnun değiliz, taraftar grubumuz bölük pörçük halde, stadımız pasolig denen bokun da sayesinde dolmuyor, ülke futboluna ve idarecilerine zerre güvenmiyoruz, hakemler tarafından çoğu maçta katledildik, ama hala ayaktayız, hala şansımız var ve bütün bunlara rağmen hala daha şampiyon olabiliriz. lamı cimi yok, yenip bu işi sonuna kadar götüreceğimizi göstermeliyiz."
Galatasaray Sözlük'ten bir alıntı mesela.Aynen benim de düşündüğüm bu.Şampiyon olsak da olmasak da bu adam 2018 Mayıs'a kadar gitmez.Neticede şampiyon olursak Galatasaray şampiyonluğu olarak geçecek,Dursun'un değil.Şu sezona yazık etmeyelim Avrupa yok doğru dürüst rakip yok.
Rize'yi deplasmanda yenersek bu söylediklerine harfi harfine katılıcam.
Önce Deplasman performansımızı görmem lazım
passoligten baktım
stad bomboş
sadece bizim tayfa var
heyya heyya ultrAslan ultrAslan
Protesto var mı
Super Lig icin Sopcast linki veren site ismi verebilecek olan var mi?
riske etmeleri lazım aslında, belki sezonu kapatır.SON DAKİKA.. Sneijder ve Carole'den sonra Selçuk İnan da Kayseri maçının kadrosunda yer almadı.. Eren Derdiyok ise kadroda..
Selçuk İnan'ın durumu ciddi değil.. Teknik kadro riske etmek istemedi..
Nevzat