- 27 Ocak 2010
- 140.034
- 106.511
- 5.788
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulundugum yer stada cok uzak kadikoye gectim bugun taa bizim oradan kadikoye kadar maca giden cok adam gordum hatta metro cikisi 15kisilik bi grup adamin birinden bilet almaya calisiyorlardi. Bunca goruntuden sonra buyuk beklentiye girdim. Insallah yanilmiyorumdur.~20-25 bin taraftar gelir max
Guzel seyler soyle bana cok heyecanliyim kafakopter atcam nerdeyse kamkiHer ne olursa olsun kazanmalıyız artık,rakipler bize daha nasıl bir ikram yapsınlar artık?
Guzel seyler soyle bana cok heyecanliyim kafakopter atcam nerdeyse kamki
Olumluyum demedim heyecanliyim dedim. Jor bi cilginlik yaparsa vasfi reizi yanima alir floryayi basar yapilmadik bilmem ne birakmam.Bu maçı bir şekilde alır 2. liğe kuruluruz,Rize maçı çok kritik.O maçı bekleyip görelim,o maçı da alırsak Bjk maçından sonra liderliğe kuruluruz.Şöyle olumlu ol işte,yakışıyor mu Galatasaray taraftarına bu olumsuzluk.Al işte diğer rakiplerin alayı puan kaybetti,kazan ve en büyük benim de.
Olumluyum demedim heyecanliyim dedim. Jor bi cilginlik yaparsa vasfi reizi yanima alir floryayi basar yapilmadik bilmem ne birakmam.
Olm ts maci sonrasi yasanan travmanin kat kat fazlasi olur tik beyde yol alir heralde artik. Kotu konusmayalim neyse. Ben doner bicaklarini bileyim hazirda dursunlar yinede.İşte içinde bir olumluluk var ki heyecanlısın,olumsuz olsan o kadar heyecanlı olmazsın.
Bu maçta hiç düşünmek bile istemiyorum ama kazanamazsak çarşı karışır.Şampiyon olacak takımsan bu fırsatları değerlendireceksin.
Beni en cok düsündüren Sneijder'in yoklugu, o olmayinca adam akilli atak yapamiyoruz önde tikanip kaliyoruz.
Bu hafta gibi hafta yok diyorduk ama varmış. Hemen hemen aynı dönem.. 2014-15 sezonu 21.haftası da bizim için inanılmaz iyi geçmişti. Belki de şampiyonluğu tam anlamıyla hissettiğimiz hafta oydu.
Bu hafta da aynısı neden olmasın.. Dursun ve Rikrik bile engelleyemez bu şampiyonluğu.
Deme bunu iste reiz DEME