16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Orta sahayı geçemiyor takım hemde iç sahada .. bu sezon toplam da 15 maçı böyle rezil oynadık zaten .. ve hala hoca görev de şaka gibi

Bir basın mensubunun, yeni transferleri sorması üzerine Riekerink, şunları kaydetti:

"Öncelikle Ahmet Çalık'la başlayalım. Ahmet'in kalitesi tabii ki tartışılmaz. Milli takım oyuncusu ve önemli bir isim. Diğer taraftan, karakteri de çok önemli. Bu tip oyunculara gerçekten ihtiyacımız var. Bugün kendisine bakıldığında, adaptasyon sürecini hemen tamamlamış bir Ahmet Çalık var. Göstermiş olduğu performanstan, karakterden memnun olduğumu söyleyebilirim.

:D

Yav arkadaş bu ruhsuz futbol beni öldürecek bir gün.Mıy mıy mıy mıy pas pas pas pas yav ileri oynayın azıcık pres yapın tempo yapın.Anadan yok,yeminliyiz ileri oynamamaya.

sende bizi gaza getirdin inandırdın bu heriflere! önce bunların ınanması gerek

Balta semih sarbi de jong tolga yasin rodriguez vs... şu herifler şu takımda forma giyiyor ya inanılır gibi değil. Dursun nazif riko ve saldırrr gaaaatasaaay tezahüratından başka bir bok bilmeyen sucukçu ultravestiler topunuzun şerefini ......

Bir hoca bu kadar mı mal olur ya, oynayacağınız topun amk, ulan bu kadar mı bariz hatalar mallıklar yapılır.

Eren'i niye sokmuyorsun olmuyor işte mal dönsene 4-4-2 ye Ereni sokup ortasaha organize olamıyorsa şişir erene en azından oynayacağınız topunda senin gibi başkanın da hocanın da hepinizin abv

Bu de jong denen cibiliyetsiz dubayı savunanlar görsün. Lanet olası herifin faydası yok zararı var.

ultra köpekler maç sonunu beklemez umarım protesto için

Leventinden dursununa alayınız şerefsizsiniz !
Ulan şu takımı tutan 2-3 adam varsa onlarda önceki yönetimden kalma
FFP diye ağladınız , sonra milyonları harcadınız ama hala takıma oyuncu kazandıramadınız !
O yediğiniz komisyonlar çoluğunuzdan çocuğunuzdan çıksın !
Adi karaktersizler :mad:

Siz daha maclara bakiyormusunuz... bosuna bakip stresse giriyorsunuz..

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Belkide hayırlı olacak ileride üzülmekdense şimdiden havaya girmeye gerek yokmuş.

Hasan şaşı filan getirin sezon sonuna kadar daha iyidir

TapaTalK

ahmet serdarı alan komisyoncu levent konuşsana lan.taraftar da yokki basacak .

Ahaha reziller sürüsü ya. Yeni uyandım hiç de şaşırmadım sorun da Riekerink filan değil evet o da bir sorun ama kum tanesi şu maça takımın başında ben çıksam o oyuncu müsvettelerinin bu maçı alması gerekir ama o reaksiyonu zaten Karabük'te veremeyerek sezonu benim için bitirdiler bu akşamda kendi adlarına kapanışı yapıyorlar. Aysal ile aynı parayı harcayıp bu kadar rezil bir kadro ortaya çıkaran, Galatasaray'ın mal varlığını yok pahasına hiç eden, her anlamda her branşta takımı başarısızlığa sürükleyen yönetimden hesap sorulmalıdır bu akşam itibariyle.

ne mac dönmesi inancı hayal kurmayın kayseri akıllı oynasın 3ü 4ü cok rahat atar cünkü sergen iyi biliyor hollandalı köylü aynı 11le cıkacak

Önündeki tüm rakiplerin yenildiği haftada kendi evinde maç veren takım şampiyon olmasın zaten. Çıkarın o formayı s. gidin!

Geri
Üst Alt