16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Haftasonu için istanbula geleceğim. Kombinesini devredebilecek varsa iletişime geçerse sevinirim.

Son düzenleme:
Böyle basla Kayseri'yi tokatla.

Muslera
Sabri Ahmet Semih Linnes
Tolga de Jong
Yasin Poldi Bruma
Eren​

wes yok muhtemelen eren arkasinda poldi
ben olsam tolga oynayacaksa poldi sinan cift forvet ile cikardim

Wes i bnde degistirdim programda ama algılamadı sanırım oraya garry rodrigues i koydum :)

Zaten bireysel oynuyor takım josue oynayacağına garry oynasın diye düşünüyorum

De Jong yerine Hosue oynamalı.

Ankaradan gelicem bu maça maç sonunda Sabiha Gökçen havalimanına gidicem yol arkadaşı varmı :D

___________Muslera____________
Sabri___Chedjou__Hakan___Linnes
_______de Jong___Tolga________
____Yasin___Podolski___Bruma___
____________Eren______________
Böyle oynamalıyız ya Ahmet-Semih ikilisi ile çok zorlanırız acayip dengesizler Chedjou-Hakan ilk başlarda iyiydi Bjk maçına kadar tekrar bu ikiliye dönmeliyiz,Tolgayıda bu maçla kazanalım.

Böyle oynamalıyız ya Ahmet-Semih ikilisi ile çok zorlanırız acayip dengesizler Chedjou-Hakan ilk başlarda iyiydi Bjk maçına kadar tekrar bu ikiliye dönmeliyiz,Tolgayıda bu maçla kazanalım.

Hayır.

Chedjou çöpün önde gideni Balta da formsuz

chedju hakanmi
heh heh heh

bein sports 4 4 2 diyo

Forvet hattinda elmander ve baros olacaksa 4-4-2 neden olmasin

bi bk oynamadigimizdan sneijderin olmamasiyla takim iyice tirt hale gelecektir ama selcugun olmamasi ortada selcuk dejong olum ikilisini bozacaktir belli olmaz belki kaleye 30 dkda 1 degilde 15 dkda 1 gideriz

Muslera
Sabri Ahmet Semih Linnes
Tolga De Jong
Garry Podolski Bruma
Eren

Galip geliriz, bizim beceriksiz yöneticiler çıkar polyannacılık oynar. Sabri orta sahada üçlü çektirir. Üstüne bjk ya da fb puan kaybederse bizim taraftarın bir kısmı capsları patlatır. Sonra Rize maçında gerçekleri tekrar görürüz. Takım iyi hazırlanmıyor. Futbolcuların birçoğu ruhuyla oynamıyor. Zaten birçoğu yeteneksiz. Günü kurtarırız kısacası. Üstüne hakem de eyyam yaparsa olası puan kaybına bahane de hazır olur.

Geri
Üst Alt