Emre Arslan
Cezalı
- 27 Temmuz 2011
- 24.237
- 27
- 1.098
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamza dönemindeki şampiyonluk havası bile yok camiada.
Dursun ve JOR öyle böyle soğutmadı taraftarı. Sene başındaki o havayı bir anda yok ettiler.
değerli sarper, ne diyorsun bu maçla birlikte şampiyonluktan koparmıyız?
@Sarper Yıldırım
gsyiada üyemisin diye sorup olumsuz cevap sonrası verdiğim yanıta kırıldı 1 hafta on gundur benımle muhatap olmuyor. neyse salla onu bu maç için teorilerin nelerdirSinan Bilgin'e kullansana bu kalıbı,o değerli diyor.
gsyiada üyemisin diye sorup olumsuz cevap sonrası verdiğim yanıta kırıldı 1 hafta on gundur benımle muhatap olmuyor. neyse salla onu bu maç için teorilerin nelerdir
İlk başta 3-0 demiştim de,açıkçası skordan emin değilim o düşüncem değişti ama kazanırız.Diken üstünde izleyeceğimiz bir maç olabilir ama puan kaybı sanmıyorum.Burada puan bırakırsak zaten şampiyonluğu unut.
tüm solaqları aynı takıma koyarsanız elbette şampiyon olurlar
Mensınlarım niye cevapsiz bırakılıyor Sarper !!!İlk başta 3-0 demiştim de,açıkçası skordan emin değilim o düşüncem değişti ama kazanırız.Diken üstünde izleyeceğimiz bir maç olabilir ama puan kaybı sanmıyorum.Burada puan bırakırsak zaten şampiyonluğu unut.
Sulhu ne zaman kutluyoruz !!Arkadaslar Sarper'i rahat birakin
Iyi forumlar
Sulhu ne zaman kutluyoruz !!