16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Oynadigimiz takim kayseri , elbette boyle baski varken guclu bir takimla oynasak ben de endise ederdim , kayseri ne yahu ? Abartmayim ama sahaya 9 kisi ciksalar forumdan olusturulacak bir 11 ile bile yenilebilecek bir ekip

kenardaki sergen forma giyip sahaya girecek olsa takimlarindaki 5-6 kisiyi kesebilir

bu macin skoru akhisar alanya maclarindan farkli olmaz

gol yesek de min 3-5 atariz . 6-7 de olsa sasirtmaz

Ilk 11de Semih var.. Puan kaybetme ihtimali 50%

İyice saçmaladın. Kıstasım tabiki Akhisar çünkü bu akşamki maç lig sonuncusu Kayseri ile Real Madrid ile değil. Sonraki hafta dediğin kupa maçıysa o maçta zaten duba de jong oynamıştı, ayrıca josue 8 numara değildi Sneijder sakatlanınca yerine girmişti.

De Jong, son yılındaki Melo gibi kosamayan, futbolu 20 metrede oynayabilen orta sahaları 18'e bile almam. Her mevki tolere edilebilir, bırak koşmasın denilebilir ama orta sahalar asla.

Saçmalayan sensin boş yapma ben ideal 11 den bahsediyorum selçuk varsa josue oynamaz yanında istersen çorum spor ile oyna fark etmez haaa şuan kadro açıklandı josue olur çünkü selçuk yok daha fazla boş yapma sen pc de oynamaya devam et futbolu..

İyice saçmaladın. Kıstasım tabiki Akhisar çünkü bu akşamki maç lig sonuncusu Kayseri ile Real Madrid ile değil. Sonraki hafta dediğin kupa maçıysa o maçta zaten duba de jong oynamıştı, ayrıca josue 8 numara değildi Sneijder sakatlanınca yerine girmişti.

De Jong, son yılındaki Melo gibi kosamayan, futbolu 20 metrede oynayabilen orta sahaları 18'e bile almam. Her mevki tolere edilebilir, bırak koşmasın denilebilir ama orta sahalar asla.
son yazdığın cümle yani koşmayan orta saha ve josue oynasın demek ama buna rağmen millete saçmalıyorsunuz diye yazmak güzelmiş

ve tabi birde selcuktan ne farkı var cümlesi ama doğru selçuk senin kriterine uyuyor on kilometre üzeri koşuyor ama tabi demek senin fark etmediğin biz futbol takımıyız maraton koşu takımı değil selçuk dediğin adam artık yan ve geri pasları bile yapamaz oldu

Son düzenleme:
saçma mı adanın o yaşına senin saydığın eksilere rağmen mücadelesi ortada buraya geliyorsunuz millete böyle saçma, geri zekalı, troll, yav he he gibi laflar yazıyorsunuz ama misal senin yazdığın de jong yerine josue oynasın lafı bile saçma lafını görünce kötü bir komedi filmi gibi duruyor

Josue orta sahada top dağıtan bir adam senin yazdığın gibi koşan rakip ile fiziki mücadeleye giren bir adam değil

koy ortaya selçuk ve josue ikilisini gör bakalım eli ayağı düzgün bir takım elini kolunu sallaya sallaya nasıl orta sahayı geçiyor

saçma kelimesini kullanan adam selcuğun de jong dan ne farkı yazmıyor mu birde

Ne mücadelesi yav? Sizin mücadele dediğiniz pozisyon bilgisi sayesinde topa kaymalarsa öyle çok oyuncu var De Jong'dan daha az para alacak. 10 km koşabilen dubanın teki. Hücum özelliği sıfır.
Elbette de jong yerine josue diyeceğim çünkü zaten o işi yapacak Tolga var, josue'de top dağıtıcı 8 numara.

Kayseri'yi eli ayağı düzgün bir takım olarak goruyorsan bilemeyecegim tabi.

Saçmalayan sensin boş yapma ben ideal 11 den bahsediyorum selçuk varsa josue oynamaz yanında istersen çorum spor ile oyna fark etmez haaa şuan kadro açıklandı josue olur çünkü selçuk yok daha fazla boş yapma sen pc de oynamaya devam et futbolu..
Ben ideal 11'i de Tolga - Selçuk/Josue olarak kurarım; duba de jong ile geriye yaslanmak, hücum gücümü kısıtlamak zorunda kalacağıma bunu yaparım.

Hala öğrenemediniz gitti.Mevcut kadromuzla,futbolumuzla bu ligde hicbir takımı küçümseyemeyiz.Kayseri veya başka bir takım farketmez iceride disarda puan kaybetmemiz bana süpriz gelmez.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garry'nin Kayseri defansının arkasına yaptığı koşuda boş kaleye doğru bırakacağı pası görüyorum

Dünyada gördüğüm en saçma futbol yorumlarından biridir sert giren oyuncun varsa orta sahana direnç gelir yorumu.

kosamayan adamdan artık orta saha olmuyor. Bir de mücadele ediyor diyorlar ne mücadelesi, sırf oyun bilgisi sayesinde tek hamleli kaymalar ile gözünüzü boyuyor sadece, bu adamın bu kaymaları dışında selçuk'tan ne fazlası var? De Jong duba gibi şişmiş herifin teki, oyunu 20 metrede oynuyor.Melo'nun son sezonu gibi. O da son sezonunda göz boyayıcı hareketler ile yetersizliğini kapatmaya çalışırdı. Siz duran toplar dışında De Jong'un ceza alanına girdiğini gördünüz mü? Ya da verkaç yapmasını, çalım atmasını? mümkün değil göremezsiniz. Asıl orta sahanda bu tarz adam yoksa dandik anadolu takımlarına karşı fenerin zorlandığı gibi zorlanırsın.
Topa temiz bir şekilde müdahale etmeye çalışırken gövdesiyle araya giren ve De Jong'un ayak bileğinin sakatlanmasına sebep olabilecek bir hareket yapan Alonso'yu görüyoruz burda.

e085fde07c7ca192c90d3e5fcc87b330.jpg

De jong adamdır.

Ne mücadelesi yav? Sizin mücadele dediğiniz pozisyon bilgisi sayesinde topa kaymalarsa öyle çok oyuncu var De Jong'dan daha az para alacak. 10 km koşabilen dubanın teki. Hücum özelliği sıfır.
Elbette de jong yerine josue diyeceğim çünkü zaten o işi yapacak Tolga var, josue'de top dağıtıcı 8 numara.

Kayseri'yi eli ayağı düzgün bir takım olarak goruyorsan bilemeyecegim tabi.
o yüzden o yaşta ki duba dediğin de jong selcuktan daha fazla top kazanıyor ve pas trafiğini sağlıyor sen takmışsın kaymaya

bende isterim bir modric ama elimizde olan bu

inşallah geçen hafta ki kayseri olmaz bir maçlık kalırlar ama son hafta itibari ile kayserinin puan cetvelinde ki yeri aldatmasın

son yazdığın cümle yani koşmayan orta saha ve josue oynasın demek ama buna rağmen millete saçmalıyorsunuz diye yazmak güzelmiş

ve tabi birde selcuktan ne farkı var cümlesi ama doğru selçuk senin kriterine uyuyor on kilometre üzeri koşuyor ama tabi demek senin fark etmediğin biz futbol takımıyız maraton koşu takımı değil selçuk dediğin adam artık yan ve geri pasları bile yapamaz oldu
Josue De Jong'dan 1-2 km fazla koşuyor. Git bak. Ayrıca De Jong'a göre çok daha kreatif ve hücum potansiyeli vaadediyor.

o yüzden o yaşta ki duba dediğin de jong selcuktan daha fazla top kazanıyor ve pas trafiğini sağlıyor sen takmışsın kaymaya

bende isterim bir modric ama elimizde olan bu
Yahu sen hala top kazanma seyindesin, anlatamıyoruz ki derdimizi. Ne pas trafiği yahu, herifi birkez ceza alanına çevresine koşu yaparken, verkaç yaparken göremiyoruz. Sen benim kaymaya taktığımı sanıyorsun ama ben sadece kaymalarla gözünüzü boyadığını, esasen son derece yetersiz kaldığını anlatmaya çalışıyorum.
Ki Selçuk da bu dubadan fazla top kazanıyordur bence. :)

Son düzenleme:
antalya 2 tane kırmızı yemiş feneri geçip 4. olmasınlar diye bunlar

Bu kadar güzel bir haftanın içine etmeyiz umarım.Tanrı bizim almamızı istiyor

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu sen hala top kazanma seyindesin, anlatamıyoruz ki derdimizi. Ne pas trafiği yahu, herifi birkez ceza alanına çevresine koşu yaparken, verkaç yaparken göremiyoruz. Sen benim kaymaya taktığımı sanıyorsun ama ben sadece kaymalarla gözünüzü boyadığını, esasen son derece yetersiz kaldığını anlatmaya çalışıyorum.
Ki Selçuk da bu dubadan fazla top kazanıyordur bence. :)
kusura bakma ama selçuk için yazdıkların ortada daha fazla tartışmaya gerek yok

yan pas geri pas adam onu bile yapamıyor artık

Geri
Üst Alt