16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Su sacma tartismayi kesseniz güzel olacak. Selcuk denen hayalet herif hic kimseden daha iyi olamaz, hele hele De Jong dan hic bir sekilde iyi olamaz.

Bunu diyen benim gözümde ya gerizekalidir ya da artniyetli. Selcuku öven zihniyet kayboldu diyorduk ama demek ki hala varmis tek tük.

Semih varsa izlenmeye bile değmez çöpün çöpü

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Orta saha ile hucum bağlantısını kuracak kimse yok Josue 8 numarada oynamalıydı bence. Garry, Bruma, Yasin vs bunları oynatacak adam Wesley bugün yok bakalım bu 3lü başı boş gezecekler mi merak ediyorum

kusura bakma ama selçuk için yazdıkların ortada daha fazla tartışmaya gerek yok

yan pas geri pas adam onu bile yapamıyor artık
Ben ne yazmışım Selçuk hakkında? Neden Selçuk'a çekiyorsun? Selçuk zaten oynamıyor.
Josue oynasın diyorum. Konuyu Selçuk'a çeken sensin, daha fazla top kapıyor falan diyorsun. Ben de diyorum ki bence Selçuk daha fazla kapıyordur. Elinde veriler varsa buyur koy görelim.

Ben ne yazmışım Selçuk hakkında? Neden Selçuk'a çekiyorsun? Selçuk zaten oynamıyor.
Josue oynasın diyorum. Konuyu Selçuk'a çeken sensin, daha fazla top kapıyor falan diyorsun. Ben de diyorum ki bence Selçuk daha fazla kapıyordur. Elinde veriler varsa buyur koy görelim.
ya arkadaş yazdığını bu kadar çabuk mu unutuyorsun de jong un selcuktan ne farkı var yazan sendin babam değil

Benim derdim josue değil adam selcuğun pozisyonunda babalar gibi oynadı ama de jong ve josue ikiside farklı mevki oyuncuları

burda gelmişsin de jonga sallıyorsun adam o yaşına rağmen mücadele ediyor senin ne farkı var dediğin selçuk gibi ikili mücadeleden temastan kaçmıyor

Son düzenleme:
O kadar para harcadılar bu takım geçen sene 60 gol yedi hala şu geri dörtlüye bak skandal resmen.. alayı istifa etmeli alayı

Selcuk isterse 25km kossun bir macta, adam her türlü ikili mücadeleden ve temastan kaciyor. Daha ötesi var mi.

Bu adam hem takimin orta sahadaki "lideri" hem de kaptani. De Jong bir ayagi kopuk oynasa bile Selcuk dan daha mücadeleci bir görüntü sergiler.

Ha De Jong yeterli mi? Tabi ki degil ama kötünün iyisi oldugu da asikar.

Şu Emre Ç. yi bedavaya verdik yerine Josue vasıfsızını aldık, Emre sürekli oynadığında deli faydalı olurdu adam yıllardır koşturacak oyuncu arıyordu araya salacak pasları gittik bedavaya verdik, Selçuk'u banko keserdi bu sene.

C4eR4IYWMAIh72l.jpg

De Jong'u severim, Tolga'yı da severim.
Fakat ben olsam bu maça De Jong-Josue çıkardım.

Skandal sayılacak ilk 11 çıkmış Allah kahretsin seni köylü.
Ahmet neden yedek lan? semih daha mı iyi yani ahmetten?
Abv semihin o zaman

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt