16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Ortasahadani tolga ve dejong beceriksiz yeteneksizlerin üzerine baskı yap topu kap sonra yan topa zorla.
Bu kadar basit bizim takımı bitirmek

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yönetim,riekerink,futbolcular hepsi suçlu bu durumdan. ama kesin ve kesin olan bişey varsa bu kadroyla bile iyi bi t.direktör bizi şampiyon yapabilirdi. kuşlardan çok da geridde bi kadromuz yok

Maç öncesi herkes kadroyu beğenmişti şaka maka. Allah akıl fikir versin diyorum. 2 ön libero ve 4 kanat ile maça çıkılıyor ve herkes çok güzel 11 diyor. Ne yapmaya çalıştığı belirsiz şaşkın şabalak bi takım çıktı ortaya. Sneijder ve Selçuk yokken oynaması elzem olan tek adam Josue kulübede. Bruma hiç olmayacak bir yerde forvet arkası desen değil, nerede ne yapıyor kimse anlamadı. Semih ne akla hizmet oynayabiliyor, hayretler içerisindeyim. Yasin desen dünyanın en boş topçusu. Şu takıma 2.lik bile lüksken biz şampiyonluk bekliyoruz ciddi ciddi. Ayrıca duran toplarda zaafiyetimiz hep vardı onu hep biliyoruz da, kornerlerde arka direğe adam koymamanın mantığını 1 Allah kulu açıklasın da bilelim. Hakikaten bu kadar mı zor bazı şeyleri görebilmek.

Ulan rakipler resmen altin tepsiyle önümüze sundu sampiyonluk kupasini gelin elimizden alin diye.

Bizim gerizekali milyon essekler de elinin tersiyle itiyor. Ulan Levent ulan Dursun size ne kadar küfür edilse azdir.

Linc edilmelisiniz hatta Allahin cezalari, resmen kulübün agzina sictiniz hainler. Her mac kafa golü yiyoruz, buna cözüm olarak aldiklari stoper Ahmet Calik. Oynamiyor bile, hos oynasa pek degisen birsey olmaz o da en az Semih ve Balta kadar mal bir stoper.

Gördük de jong'unu Allah'ın belası herif her şeyi batırıyor.
lan sahada bütün takım oynamıyor de jong naptı ırzına mi geçti ikide bir de jong. ortada takım yok takım

iki tane stoper herzaman olduğu gibi kafa topunda izliyor buda buraya gelmiş de jong da de jong

Son düzenleme:
Sahada tek çırpınan beğenmediğimiz Yasin. Nando'nun bakışları zaten herşeyi özetliyor. Ben bu defansla ne yapayım?

Zaten kayseriyi arenada yenemiyorsak (ki yenemiyoruz) dükkani kapatm vakti gelmistir. Isin yoksa kargalarin yaz boyunca sampiyonluk niralarini cek. Caplarina tüküreyim bu futbolcu bozuntular. Serefsizler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Her gidene sövüyoruz gelen daha rezil çıkıyor. Hayatımda bu kadar bilgisiz td görmedim ben.

Gol pozisyonumuz yok abv

kayseriden kötü kadromuz yok ama kadromuz iyi değil orası da kesin. önce t.direktör olan biri takımın başına getirilmeli sonra gerisi gelir zaten
Sabri-Semih-Balta üçlüsünü aklına getir ve tekrar düşün.Kadromuz cidden kayseriden kötü değil mi ?

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Stoperler korkak, bekler korkak, orta ikili korkak, ileri 4lü çok kopuk ve Poldi dışında bencil. Kötü de oynasa el mahkum Josue ve Eren oyuna girmeli. Bu ruhsuz oyunla gerçi 11'ini de değiştirsen maçtan bişey çıkmaz

2 kornerde1 tane gol yiyoruz 10 senedir aynı kabız adamlar savunmada ama.sokayım böyle işe.aldıkları 2 adamın da bunlardan bi bok farkı yok.

Bu kaçıncı yan golden, kacıncı kornerden yenilen gol????

Ulan siz ne biçim futbolcusunuz?

Ulan siz hiç mi ders almazsınız?

Ulan amatör topcular bile bu kadar gol yemez..

Moderatör tarafında düzenlendi:
Suan hissettiklerimi anlatacak bir kelime yada cümle yok,Allah basta nazifoglu ve riekerink olmak üzere hepsini belasini versin

lan sahada bütün takım oynamıyor de jong naptı ırzına mi geçti ikide bir de jong. ortada takım yok takım
TD bozuntusu Josue - De jong değişikliği yaparsa sen gör o zaman takımı.
Takim kötü olabilir ama bir de bireysel performanslar vardır. De Jong'un performansını savunan da kördür.

En azından 60'a kadar atarsak 2-2 yapabiliriz, belki 3-2 :(

Garry ve bruma 2sindne birisi fazla bu takıma şu an çünkü pas atan adam yok onlara

Geri
Üst Alt