16/17 H:20 | Galatasaray 1-2 Kayserispor | MS | 12 Şubat

Bu Levent kadar yüzsüz yalanci yönetici görmedim ben.

Sanki dünyada hic uzun boylu stoper yokmus gibi konusuyor. Kum gibi stoper kayniyor lan dünya Allahin cezasi herif. Garry ve Ahmete ödediginiz 6 Milyona tas gibi stoper bulurdun ama ugrasmak istemediniz cünkü HAINSINIZ.

Allah belanizi versin serefsizler.

ulan suc bizde polati döve döve yolladik, bu dursuna niye sabrediyoruz?

Levent Nazifoğlu: "Florya'da devamlı toplantı yapıyoruz. Takım belli bir yaşın üzerinde ve sürekli sakatlıklar geliyor."

bu kadar yalanci olunmaz, oyunculari sen almadin mi

Ben geçeyim şu takımın başına en azından duran toplarda nasıl pozisyon alınması gerektiğini gösteririm futbolculara.Bunu göstermeye bile gerek yok aslında savunma oyuncuları kornerlerde nasıl pozisyon alması gerektiğini bilmeli.rakibine kafa pozisyonu vermemesi gerektiğini rakiple vücut vücuda temasta bulunup onların koşarak gelip kafa vurmasını engellemesi gerektiğini bilmeli.bunları sezon başından beri yapsalar 12 gol yemezlerdi ve belki de lider olunacaktı şuan.bu kadar küçük bi anlayış bile şu rezil takımın lider olmasını sağlardı.

Yönetim sorunumuzu çözmüş beyler.Stoperlerimizin boyu kısaymış

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

As forveti UMUT BULUT olan takima yenildik kendi sahamizda.

Daha ötesi var mi.

Ligin dibinde ki takımı evinde yenemiyorsa Galatasaray hem de iç sahada bu soğuk havada binlerce kişi maça gelmiş utanın!
Bunun bahanesi olamaz maç boyu yanlış hatırlamıyorsam 3-4 şutu var koskoca Galatasaray'ın ulan çok komik ya..
Rakibe baskı bile kuramadık bırakın yenmeyi..
Herkes şapkasını önüne alsın düşünsün böyle terbiyesizlik olmaz..

Muhtemelen Jor takıma izin verir

Lenovo P1ma40 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gençler, kendinizi boşuna helak ediyorsunuz, bu kadrodan bir şey olacağı yoktu, sezon baştan kaybedilmişti zaten...Rakiplerin de saçmalaması ile ilk yarı iyi bir noktada bitirilince, orta saha, stoper ve belki forvete tam isabet futbolcu transferleri yapılabilse belki bir umut olabilirdi, beceremediler, daha kötüsü gerek görmediler belki, geçmiş olsun...

Memleketimin takımı Kayserispor' da kaç tane yeni futbolcunun oynadığına bakın, adeta toplama bir takım; böyle bir takımı dahi 85 dk nın bir 10 dk sında bile bunaltamayan takım nasıl şampiyon olsun ki?. Son 5-6 dk yı kaale almıyorum, deplasmanda 'büyük?' takıma karşı iki farkı yakalayan takımın defansa gömülme refleksinden ibaret...

adi hakemler bikere bizim lehimize karar verdiklerini görmedik bu sezon.
tamam iyi oynamiyoruz cok ekdisimiz var mesela stoperde ama bu kadarda bi takimin hakki yenmez.

Bu kafasinin icinde hava boslugu olan riekerink denen adam semih ve chedjou yu oynatmaya devam ettigi surece ne olursa olsun bu golleri yiyecegiz

bugun orta sahada benim de savundugum de jong rezaletti , hele tolga resmen rakipten oynadi

de jong ile tolganin bu hali meydandayken gidip ilk kementi yasin yedi .

Benim de 3 olur 5 olur derken ne kadar futboldan anladigim belli oldu , durustsek bunu da soyleyecegiz

tekrar aynisini soyluyorum semih ve chedjou oynadigi surece hic bir sey degismez

Bu kafasinin icinde hava boslugu olan riekerink denen adam semih ve chedjou yu oynatmaya devam ettigi surece ne olursa olsun bu golleri yiyecegiz

bugun orta sahada benim de savundugum de jong rezaletti , hele tolga resmen rakipten oynadi

de jong ile tolganin bu hali meydandayken gidip ilk kementi yasin yedi .

Benim de 3 olur 5 olur derken ne kadar futboldan anladigim belli oldu , durustsek bunu da soyleyecegiz

tekrar aynisini soyluyorum semih ve chedjou oynadigi surece hic bir sey degismez

iste sorun de jong tolgaydi.
orda josue oynasa farkli olurdu zaten oyuna girdikten sonra pozisyona girmeye basladik.

image.webp
image.webp
image.webp
Fb maçında bize karşı cezalı durumdaydı kupada gb karşı oynamış bizim maçtada oynamış
Sizce birşeyler ters değilmi ?

Bu Levent kadar yüzsüz yalanci yönetici görmedim ben.

Sanki dünyada hic uzun boylu stoper yokmus gibi konusuyor. Kum gibi stoper kayniyor lan dünya Allahin cezasi herif. Garry ve Ahmete ödediginiz 6 Milyona tas gibi stoper bulurdun ama ugrasmak istemediniz cünkü HAINSINIZ.

Allah belanizi versin serefsizler.

leventi dinledim adam bildiğin süzme gerizekalı ne dediğini kendide bilmiyor hakaret olarak söylemiyorum gerçekten gerizekalı adam IQ testine tabii tutulmalı

ulan hersey ayni devam ediyor istifayi birakin levent hersey yolundaymis gibi davraniyor :D

Şampiyonluk şansımız yüzde 0,Antalya maçında tamamen havluyu atarız demiştim.Hiç şaşırmadım şu sonuca.Kayseri'nin fener maçını görüpte şu maçtan endişe etmeyen futbol izlemesin.Bizden ne köy olur ne kasaba.Pamuk şekeri kıvamında bir takımdan şampiyonluk bekleyen arkadaşlar vardı.Bundan sonra bu takım tepe takla baş aşağıya çakılır.Önümüzdeki fikstürden sağ çıkmamızın zaten imkanı yok.10-15 puan fark olur 6-7 haftaya

Girmeye basladik ama kayseri dunyalari kacirdi , direkten dondu , josue den once gerci ama temiz pozisyonlarina el caldilar

2-2 bitebilirdi , hakki olurdu macin ama bu kadar her yeriyle tel tel dokuluyorsan tokadi haketmissin demektir

hakeme kiziyoruz ama adamlar aleyhine verdigi sacma el pozisyonu bizim iptal edilen golden daha net hata

sampiyon olmak istiyorsan o son 10 dakika yaptigin presi bastan yapacan.
oyunu kurabilen adamla oynaycan örnegin josue, maci kazanman gerek
cikiyorsun ikitane defansif orta saha ile ikiside öne sifir katkisi var.
de jong tamam tolga oynamyacakti onun yerine josue ve mentalite olarak son 10
dakika oynadigimiz futbolu bastan oynatacan, kazayla her zaman yenilgi gelebilir ama en
azindan yüregini bastan ortaya koyuup bu maci almak istedigini gösterecen.

Geri
Üst Alt