Bi kerede yanılma be ustat tebrikler ?Bjk'ye olumsuz olarak etki edebilecek bir Riko ve Cücü olmayacak bu maç o yüzden karabük marabük falan puan alamaz diye düşünüyorum. Tudor Bey gitsin saksıya saplasın.
İyi forumlar.
Bi kerede yanılma be ustat tebrikler ?Bjk'ye olumsuz olarak etki edebilecek bir Riko ve Cücü olmayacak bu maç o yüzden karabük marabük falan puan alamaz diye düşünüyorum. Tudor Bey gitsin saksıya saplasın.
İyi forumlar.
Bu işin piriyim bilirsinBi kerede yanılma be ustat tebrikler ������

Yildirim Demirörenin pardon besiktasin son kupa macinda cani yandi o yüzden karabüge degil mac, oyuncularindan biri hattrick yapsin mac topunu bile vermezler
bizdendesaygılar
tersten şey yapmak için, bakalım aynısını çingene karıları ile dolu olan dilbahçe içinde yazdıkbunların yenildiği sabahlar gereksiz bi mutlulukla uyanıyorum.
kieve vermeye gittikleri sabah ise resmen nirvanaydım
Muhteşem muhteşem muhteşemBir gece anca bu kadar güzel olurdu be. Yarında feneve çakarsa Bursa degmeyin keyfimeee
![]()
Tudor hakkinda pozitif yorum yaptigim tek mesaj bu konuda bulunmakta.Onu da puan aldi diye trollugune atmis idim.Bu mac ve 2-1 yenildigimiz bizim mac kekoyu basimiza musallat etti maalesef.