16/17 H:21 | Başakşehir 0-0 Gaziantepspor | MS | 18 Şubat

Bir mucize yapsalar da şampiyon olsalar bari.

Yoksa Bejeke ipi alıp götürcek

8825296656bd73247593487798dcbe02.png

Antep sansa birtane caksa, birdaha dönmez gibi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Macin ilk yarisini 0-0 bitirmek Antepe özgüven acisindan yarayacaktir. Ikinci yari üst düzey mücadele bekliyorum. Burdan Puansiz dönme gibi bir lüksü kalmadi Antepin. Varini yogunu koyacaktir.

Sacma gol yemezse , deplasmanda kontradan gol yeme gibi fln Basaksehirin puan kaybetmesine 45 dk kaldi.

Bu maçı bilemem ama Başakşehir eskisi gibi değil. Nefesleri tükenmiş sanki. Emre, Visca, Mahmut, Yalçın eskisi kadar iyi değiller. Bence artık tek rakibimiz Beşiktaş. Onları yakalamak da bize bağlı. Bu hafta inşallah Rize'de kayıp vermeyiz

Bu maçı bilemem ama Başakşehir eskisi gibi değil. Nefesleri tükenmiş sanki. Emre, Visca, Mahmut, Yalçın eskisi kadar iyi değiller. Bence artık tek rakibimiz Beşiktaş. Onları yakalamak da bize bağlı. Bu hafta inşallah Rize'de kayıp vermeyiz

Adebayor gece hayatini ögretmis Basaksehirli cocuklara. Dogrumu bilmiyorum. Kolu komsu diyor.
Zaten bizim mactan beri kayip kendisi.

Olabilir :D ama Başakşehir biraz muhafız bir takım ( muhafazakar ). Abdullah Avcı kızar :D. Eskisi gibi değiller, gelecek maçlarda daha kayıpları olur bunların
Adebayor gece hayatini ögretmis Basaksehirli cocuklara. Dogrumu bilmiyorum. Kolu komsu diyor.
Zaten bizim mactan beri kayip kendisi.

Bunlar iyi giden Batdallı,Cengizli kadroyu neden bozdu?

bu maçda puan bırakırsalar basaksehir dikiş tutmaz artık

Başakşehir kazansın bari biz olamassak bunlar olsun .

Antep bunu kaybetmez ve erteleme maçını alırsa alt taraf son yılların en çekişmeli tablosuna sahip olacak ..

Bu mal avcı niye kadroyu bozarki?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vay be kazanamadılar.

Ne fırsat kaçırdık geçen hafta kayseriye yenilerek.
İnşallah aynısı bugün olmaz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt