16/17 H:21 | Beşiktaş 3-1 Akhisar Belediyespor | MS | 19 Şubat

Keske berabere kalsa kargalar ama maalesef Senol affetmez. Hakem makem bu maci alirlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rodallega olsaydı bi umut derdim ama malesef. BJK'nin aptallığına gelirse anca puan kaybı olur.

Akhisar fark yer maç sonu da Tolunay istifa eder.

Akhisar daha fenerle oynamadı Tolunay giderse belki fenerden puan koparma sansina sahip olurlar.

bize acik top oynayip bjkye karsi kapanip 1 puani alacak olan ADAM gibi ADAM TOLUNAY KAFKAS'i simdiden selamlayalim

Beşiktaş handikaplı kazanır.

{taptap}

bjk 2 handikapa 200 ero attim bekliyorum ,amen

parayi kokluyoruz

Fener berabere Beşiktaş yenilecek dedim, fener tuttu bu da tutacak

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fener berabere Beşiktaş yenilecek dedim, fener tuttu bu da tutacak

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolunay Kafkas bir futbol katilidir.

İlk yarı ölümüne defans yapıp 0-0 a yatar. İkinci yarı değişikliklerle 1-0 kazanmaya çalışır.

Fakaat rakip güçlü ve dişliyse anında fark yemeye başlar ve buna karşı bir çözüm dahi üretemez. 90 dk bitsin de sıradaki maç gelsin. Onu katledeyim bari diye düşünmeye başlar.

Tolunay Kafkas bu maçtan puan çıkarsin bir dünya sasiririm.

Bizim yenemediğimiz Rize'yi geçen hafta yenmiş Akhisar bugün en azından bir beraberlik koparsa çok iyi olur ama bizden 6 yiyen takım n'apabilir orasıda muallak

Şuan BJK üzerinde çok büyük baskı var yarışın son düzlüğünde her sene ki aptallıkları tekerrür ederse yine süper olur. Bu baskıyı kaldırabilecek düzeyde oyuncuları yok

Tolunay 3 tane falan yer.

Besiktas kaybeder kazanir puan verir vermez onda degilim ama oyunlariyla keyif verirler !

Büyük takımlardan hep fark yemiş bu Akhisar ah ah.

Beşiktaş bu akşam kazanır ama haftaya derbiyi kazandığımız takdirde puan farkı 4 olur. Bence bu stres ve baskının Beşiktaş açısından devam etmesini sağlayacak. Puan kaybedebileceği maçlar var. Bizim ise artık puan kaybına tahammülümüz yok. Her maç final. Tudor ile bir galibiyet serisine başlayıp, Beşiktaş'ın puan kayıplarını bekleyeceğiz.

Geri
Üst Alt