16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Bu sezon tek taktiğimiz at Sneijder'a, at Bruma'ya şeklindeydi, ikisi de yok. Takımda futbol aklı olan tek oyuncu Poldi, onu da oyunun içinde aktif halde görmek için topu ona taşımak lazım ve çevresindekiler de hareketli olmalı. İşimiz çok zor, 3 puan anca yeni hoca etkisiyle mümkün.

Bu sezon tek taktiğimiz at Sneijder'a, at Bruma'ya şeklindeydi, ikisi de yok. Takımda futbol aklı olan tek oyuncu Poldi, onu da oyunun içinde aktif halde görmek için topu ona taşımak lazım ve çevresindekiler de hareketli olmalı. İşimiz çok zor, 3 puan anca yeni hoca etkisiyle mümkün.

abi aslında sürekli övdüğümüz şey en büyük problemimiz oyuncular sneijder ve bruma nasıl olsa yapıyor diye sorumluluk almıyor,tüm takımın birlikte iş yapması lazım...umarım bu rize maçını alırız çok değişir takımda dengeler

Hazırlık maçında hiç pas atmamış, onu uyarırken elini omzuna goturen hocasının elini aşagı itmiş. Boku yedın olum Bruma

Bu maçta bruma yine 3-4 topu bencilce harcayıp podo ya pas vermezse, podo kesin döverdi. Eğer antremanda da çok bencil tavırlar sergilemişse doğru bir karar.

Selçuk,Semih ve Sabri itlerini kadro dışı bırakmalı.Ne olursa olsun bu sezonun en önemli ismi Bruma kadro dışı kalmamalıydı.

Tudor kumar oynuyor evet ama yapması gereken bir kumar bu JoR den en çok şikeyetçi olduğum şeyde buydu çok pasif kalıyordu bizim çakallarda klübü istediği gibi yönetiyordu

Burada en önemi tutum Tudor'a güvenmek,yönetimin de oyuncuları pohpohlamayım hocanın arkasında durması ben inanıyorum hocaya

brumanın kadroda olmaması çok sürpriz gelmedi bana
idmanda, bir çok maçta olduğu gibi egoistliği tutmuştur muhtemel
ee bu egoistligin cezasınıda kesmiş tudor.

Hocamızın arkasındayız , futbol bir takım oyunudur.

Bruma eğer kesik yediyse aklı başına gelir zaten , tudor kindar bir hoca değil.

Bruma söyledikleri gibi idmanda artistlik yaptıysa iyi olmuş. Bu takımın kazanmasından öte yapısını değiştirmesi gerek. Galatasaray spor kulübünde 2 senedir oyuncuya dayalı düzen var ve bu bizi başarısız kılıyo.

Fatih terim zamanında kimse kafasına eseni yapamazdı, takım oyunu vardı. Yıldız sayısı 1-2 değil 5-6 idi.

Ne oyuncular geldi geçti bu kulüpten, sorunlu oyuncunun hiç bi zaman bu takımda işinin olduğunu görmedim hep postalanmıştır. Ama kulüp öyle bi yere geldi ki istediğini yap takımda yine kral oluyosun çünkü oyuncuya dayalı muhtaçlık ve sistem var. İnşallah beklentim tudor'un bu sistemi alt üst edip kulübe tarihine geçmesidir.

muslera
semih-chedjou-ahmet
Sabri-tolga-selçuk-Linnes
yasin-podolski-garry

Erken konuşmamakta fayda var.Rizenin zeminden dolayı Brumayı Bjk maçına saklamış olabilir yada sakatlık durumu söz konusu olabilir.
Heyecanla beklediğim maçlardan biri olacak yarın ki ma..Kazanacağımıza inanıyorum

Beden eğitimi hocası Riki varken Bruma Galatasaray'da oynamanın kendisi için nimet olduğunun farkında değildi pek

İdmanlarda artistlik yapmış Bruma ve isteksiz davranmış hoca da yedeklere çekmiş o da gelmek istememiş
Burası dingonun ahırı değil çok doğru yappmış ama işte bu hamleden sonra kazanmamız gerek ki eleştiri oklar kendisine dönmesin

Geri
Üst Alt