16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Rodrigues rezalet otesi bir oyun. Bruma kumari tutmadi ve beraberlikte bas sebeplerden biri oldu. Sonracigima 2. yari pilimiz bitti ve oyunu verdik direk adamlara. Riekerink Bey nasil bir kondusyon yuklediyse 45 dakikada tukendik anasini satayim. Sampiyonluk uzak bayagi. 2.'lik icin oynariz bu saatten sonra. Fenere de bize yetissin diye ha bire ikramda bulunuyoruz, en sonunda geri cevirmeyecekler.

İlk yarıdaki ısıran takımla ikinci yarıdaki silik takım nasıl aynı takım olur arkadaş? Nasıl olabilir böyle bir şey? Allah belanızı versin diyecek başka hiçbir şeyim yok.

tolga sığırı al da at diyeceğin verden çarprazdan kaleye vur frikik yap maçı ver senin ben bu takımdan zaten bir cacık olmazsa izlemek için bir neden olurdu potadan çıkmamak için lanet olsun

yarın bjk kazanırsa lig biter. zaten bu takım şampiyon olamaz bu sene ikincilik başarı, gelecek sene için planlar yapmak lazım.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rieki agzindan salyalar akarak elestiren kesimden tudoru elistirmesini bekliyorum.

Buyrun beyler.

Lama cimi yok. Yaptigi iki degisiklik ve zamaninda yapmadigi ucuncu degisiklik ile maci vermistir tudor.

Hic kivirmaya gerek yok.

geçmiş olsun. hoca yanlış tercihler yaptı. Brumanın eksikliğini hissettik.. önümüzdeki hafta kesinlikle kazanmamız lazım. şansımız bitmiş değil. ama fizik olarak rezilleri oynuyoruz

bu tolga denen mustafa sarp kılıklıyı burda övüp övüp bitiremeyenlere selam olsun. bu herifin kalitesi belli

Tudor'a ilk maçtan bir şey söylemek doğru değil tabi de, Bruma'yı eğer sakatlığı vs yoksa kesmek ahmaklık...

Yalnız şöyle bir durum var cidden oyuncularimız çok kötü özellikle veteran orta saha ile çok zor Tudorun pres futbolu

Heyya heyya heyya

Besiktas tarihinde bu kadar rahat sampiyon oldugu bir sene varmidir acaba merak ediyorum.

Kesinlikle yoktur.Diğer maçların alayı formalite şampiyon belli,hele ki yarın kazanırlarsa.Hoş,kaybetseler de şampiyonlar.

Diğer maçlarda umarım adam gibi futbol izleriz artık,bu takım artık ilk 4 dışına çıkmayı beceremez herhalde.

Besiktas yarin kazanirsa, ki büyük ihtimal güle oynaya kazanacak Tolunay'a karsi, o zaman fark 7 oluyor..

ha bu arada rodrigesin çöp olduğununda tescillendiği maç oldu yunanistan komisyonu olduğu zaten belliydi

Geri
Üst Alt