16/17 H:21 | Çaykur Rizespor 1-1 Galatasaray | MS | 18 Şubat

Beşiktaş kazanırsa puan farkı 7'ye çıkacak.

Arena'da kazanırsak anca 4'e iner. Ondan sonrası artık bilmiyorum :(

Tinerci serefsizler yarin 5-0 alir. Ki alsinlar. Alsinlarda futbolda nasil sahanda kazanilir bu serefsiz karaktersiz topculara göstersinler. Sonra da arena da bizim haysiyetsizler 3-0
Maglup olur, fark 10 olur. Sonra elini ver kerem caliskanlar, cenk gönenler, sinan gümüsler esliginde sezonun geri kalan zibilyon maci oynanir.

Geber dursun denen haysiyetsiz otobüscü geber ulan. Subatta tüm kulvarlara havlu attik. Geber artik iste. Skib attin koca camiayi. Bi lafim da kongre üyelerine. Toptan geberin de artik su dünyanin oksijenini bosa harcamayin. Sirf hükümetten korkuyorsunuz diye ses cikarmiyorsunuz örnegin hayri kozak denen it. nasil havliyordun ünal aysal zamani. Simdi yemiyor degilmi havlamak it herif, sirf uzun adama yaranmak icin. Topunuz allah müstehakinizi versin be it herifler.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

bruma bugün olsaydı çok farklı olurdu, kimse geçen hafta bruma varken yenildik gibi saçma argümanlarla gelmesin. bugün, bu takımda olsaydı maçı alırdık.

eeee neymis hocam.

oyle artistlik yaparak takimin en iyi oyuncusunu kadroya almamakla olmuyormus bu isler.

sikiysa bejeke macindada alma bakalim. o macida kaybedersen yikarlar o stadi senin ve dursunun basina.

al iste.

buyuk ihtimal kume dusecek olan rize seni elinden kaciriyor.

bruma karariyla ve yaptigi yanlis degisikliklerle maci vermistir hoca.

hic kivirmaya gerek yok.

Ulan bu Rize'de tam bela oldu başımıza.Hikmet ve itleri bize karşı her zaman... yırtıyorlar.Kabus oldu şu lanet Rize deplasmanı.Tolga yapacagin faule... Mal herif...Ruhsuz,şerefsizler.Hedef tahtasında sezon bitene kadar futbolcular olmalidir.Tudor'a bu sezon için hiçbir şey demeyeceğim.Yeni sezon neler getirecek göreceğiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu senenin çöpe atılmasının baş sorumlusu basiretsiz yönetim ve ruhsuz oyunculardır. 38 yıllık hayatımın 13-14 senesi Sabri'yi izlemekle geçti. Herhalde bir o kadarı da Semih'i izlemekle geçecek. Önce GALATASARAY ruhuna uygun futbolcu bulmak lazım. Semih'ten sol bek mi olur kardeşim? Yeni çöpümüz de hayırlı olsun: Tolga. Bir adam bu kadar mı kafasız oynar. Forvetsiz takımız resmen. Burak'ı bu kadar arayacağımızı hiç ummazdım. Kaleci - Sneijder - Podolski - Bruma hariç hepsi çöp. Onlar da oynasın biz zahmet. Dünyanın parasını alıyorlar.
Haftaya da bjk yener ve ilk üç hayal olur.

leş herifler ilk yarı biraz pres yaptılar sonra oyundan düstüler ayakta duramadılar.

yok aga gidişat ünal aysala doğru. bu dikiş de tutmayacak büyük ihtimal sırada yönetim değişikliği var

Nazifoglu ne demisti geçen hafta ki 11 puanlik maç için: "Farz edin bu hafta rakiplerimiz kaybetti, biz kazandik, ve haftaya biz kaybettik rakiplerimiz kazandi.". Bu hafta da kazanamdın Levent bey, futbolda öyle bir düşünce tarzı yok!

Takımımız maçta 12 şut çekerken, bunlardan 2'si isabetli ve 1'i gol (Podolski) oldu.

C491VrGWEAI2Aad.jpg

Son koz olarak kullandığın Sinan ne yaptı? Bruma neden en az son koz hakkını hak etmiyor? Kadro dışı bırakma sebebin neydi?

Ey yavrum ey ligin açık ara en kötü takımına ilk haftanda 3 puan alamıyorsan GS teknik direktörü olamazsın sen.

Az biraz ümitlenmiştim, ama yok arkadaş bize anca beyin özürlüleri geliyor demek ki.

Bu sene değil, bu yönetim ile 10 sezon geçirsek ilk 4 hayal olur. Bitirdiler kulübü şerefsizler!!!!!

Galatasaray forması giyiyorsan ceza sahası içindeysen en az 5 kere fişi çekeceksin arkadaş!
Golü atacaksın..
Yazıklar olsun ya şu maç yemin ediyorum 4-5lik maçtı..

Suçlu kim şimdi sallayacak hocada kalmadı?

Son düzenleme:
Bizden kötü olan takımı da yenemedik.
Sol bek Semih, sağ bek Sabri, başka söze gerek yok.

Nazifoglu ne demisti geçen hafta ki 11 puanlik maç için: "Farz edin bu hafta rakiplerimiz kaybetti, biz kazandik, ve haftaya biz kaybettik rakiplerimiz kazandi.". Bu hafta da kazanamdın Levent bey, futbolda öyle bir düşünce tarzı yok!

Nazifoglu serefsizin önde gidenidir.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Takımda kondisyon yok 45 dakika tudor en azından defans bakımından istediği oyuna yakın oynattı ama 2.yarı takımın koşacak hali kalmadı Tolga'nın gereksizligindende golü yedik bu takıma kimi getirirseniz getirin deplasmanda böyle oynar şampiyonluga inancım kalmadı 2.lik basarı olur

Geri
Üst Alt