16/17 H:21 | Fenerbahçe 0-0 Kasımpaşa | MS | 19 Şubat

Topal kazmanın önde gideni Tolga'nın 1 tık üstü.
Josef hem futbolcu hem adam değil, kütükten farkı yok saha içinde.
Alper başı kesilmiş tavuk.
Ozan dombili.

Sorun taktikten çok angutluğa benziyor.

E tabi ki sıkıntı kadrolarda,onlar gol atamıyor biz de attığımızı koruyamıyoruz bu kadrolardan başka da bir cacık olmaz.Seneye de böyle olursa Bjk'nin 3 sene üst üste şampiyonluğuna hazırlanın şimdiden.

C5BhjoSWAAApPij.jpg

bunlarda da çok fazla hücum oyuncusu var ama çoğu da çöp, baksana şuraya:
lens, karavayev, stoch, atıf, salih, alper, volkan, rvp, sow, emenike, fernandao.

Stoch'un golle dönmesi olası Fb'nin bu hafta puan kaybı yapacağını sanmam.

Fb berabere bjk yenilir, hadi bakalım salladık bir şey :D

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş bu akşam puan kaybedicek ama biz naparız hiç bilmiyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aynen :D
Tudor'dan önce ben inanmıyodum şimdi umudum var.
Haftaya Beşiktaş ile oynanacak maç herşeyi belli edebilir yada yarışta bizde varız diyebiliriz.

Bjk kazansa fark 7
Haftaya derbiyi alsak fark 4
Sonraki hafta Antalya deplasmanı %100 puan kaybı,Bjk de içerde Rize'yi yener oldu sana fark 6 veya 7 yeniden.Derbiyi almamız hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü hala bir tomar puan geride oluyoruz.

Bjk kazansa fark 7
Sonraki hafta Antalya deplasmanı %100 puan kaybı,Bjk de içerde Rize'yi yener oldu sana fark 6 veya 7 yeniden.Derbiyi almamız hiçbir anlam ifade etmiyor çünkü hala bir tomar puan geride oluyoruz.

Bugün Beşiktaş'ın kazandığını düşünürsek puan farkı 7 önümüzde ki hafta tamam mı devam mı maçı kazandın diyelim 4 puan. Senin yanılgın ondan sonra ki hafta kesin olarak antalya'ya puan bırakacağımız.

Benim görüşüm antalya maçına kadar tudor'un takımı iyice tanıyıp alışacağı ve oyun düzenin bir şekilde az da olsa oturtacağı yönünde. Takımı tanıyan ve artık sözünü geçirmiş bir tudor'un antalya - trabzon - başakşehir maçlarında sürpriz yapacağı yönünde.

Beşiktaş maçını kazanalım yeter ki görüceksin çok şey değişir, 4 puan fark ise hiç birşey.

Bjk kazansa fark 7
Başakşehir sallanmaya başladı bizde önümüzdeki 2 maçı yenemezsek bjk avrupaya oynar ligde rotasyon yapar. O derece rahat şampiyon olacaklar gibi görünüyor

Bugün Beşiktaş'ın kazandığını düşünürsek puan farkı 7 önümüzde ki hafta tamam mı devam mı maçı kazandın diyelim 4 puan. Senin yanılgın ondan sonra ki hafta kesin olarak antalya'ya puan bırakacağımız.

Benim görüşüm antalya maçına kadar tudor'un takımı iyice tanıyıp alışacağı ve oyun düzenin bir şekilde az da olsa oturtacağı yönünde. Takımı tanıyan ve artık sözünü geçirmiş bir tudor'un antalya - trabzon - başakşehir maçlarında sürpriz yapacağı yönünde.

Beşiktaş maçını kazanalım yeter ki görüceksin çok şey değişir, 4 puan fark ise hiç birşey.

Adam gibi bir yönetim olsa,hakemler bizi katletmese haklısın da,her şey futbol da değil bence.Puan farkı 1-2'ye de inebilir bazı haftalarda ama bu şampiyonun kim olacağını etkilemez bence.Ben geç de olsa anladım şampiyonluğun Bjk'ye peşkeş çekildiğini.Sana da umutlanma derim.Ligi 3. bitirirsek fena değil.

Geri
Üst Alt