16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

[FONT=&quot]Pazartesi günü oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak ise Samet Aybaba, "Beşiktaş bu yarışta şampiyonluğu hak ediyor, öbür takımlar hak etmiyor''

Ender görülür böyle görmemiş bir camia.[/FONT]

Doğru tahmin renkdaş

SON DAKİKA-
Galatasaray-Beşiktaş derbisini Bülent Yıldırım yönetecek.

Csa5dlQWcAAeh6Q.jpg
7f599a349fd47f9eb315f06f66b7a817.jpg

alnitak alnilam mintaka

Büyük ihtimal Semih sag bek oynar ama top bize gectigi zaman 3. Stoper olarak geride kalir

3-5-2 oynatacak olursa elimizde 3-4 tane cizgi oyuncusu var bunlardan en az 2 tanesi yedek beklemek zorunda kalacagi icin bu sekilde cözebilir belki

4 yıldızlı takım hak etmiyor da 2 yıldızlı çakma barcelona mı hak ediyor yapma samet çekme tiner.

Bülent Yıldırım'ın verilmesine sevindim açıkçası, genel olarak tribünlerden etkilenen kararları genellikle ev sahibi ekibin lehine olan bir hakem.

Mete Kalkavan ya da Barış Şimşek'ten iyidir hiç yoktan :)

Galatasaray dışında her şey güzel. Bu maç kısa vadede hayattan tek beklentim diyebilirim.

Yok yani tek beklentin buysa diğerlerinin kötü olması gerekmiyor mu,sen her şey güzel demişsin de ona dedim.
Banane diyeceksin muhtemelen ama yanlış olmasın diye kısaca açıklıyim. Özetle askerlikten sonra yaptığım planları kendimce tutturduğum için şu anda hayattan sosyal ve ekonomik bi beklentim yok, tek beklentim Galatasaray'ın Bjk'ye çakması demek istemiştim :-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Banane diyeceksin muhtemelen ama yanlış olmasın diye kısaca açıklıyim. Özetle askerlikten sonra yaptığım planları kendimce tutturduğum için şu anda hayattan sosyal ve ekonomik bi beklentim yok, tek beklentim Galatasaray'ın Bjk'ye çakması demek istemiştim :-)

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok est renktaş,bana ne diyecek olsam niye cevap yazayım. :D

Muslera
Semih-Chedjou-Hakan-Linnes
De Jong-Josue
Bruma-Sneijder-Garry
Eren

Skor: 3-0 Galatasaray Goller: Eren(2) Bruma

Geri
Üst Alt