Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelsin (bjk) tuvaletleri temizlemek icin elemana ihtiyac vardiŞampiyon Arenaya geliyor
İnanmayan taraftar gibtirsin gitsin Sarper Yıldırım bu senin icinde gecerli kenk !!!
Keske yanilsaydimSen .... git o zaman.Diyene bak sezon başından beri nah şampiyon oluruz,Bjk şampiyon diyen benim sanki.![]()
Sen .... git o zaman.Diyene bak sezon başından beri nah şampiyon oluruz,Bjk şampiyon diyen benim sanki.![]()
Kenan pesinde mi hala kankBu mac bizim!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kenan pesinde mi hala kank
Kenan pesinde mi hala kank
Kendisi pastirmaya gecerek ihanet etmistirKenan, Recep'in sucuğunu tatmak istiyormuş.
Sen .... git o zaman.Diyene bak sezon başından beri nah şampiyon oluruz,Bjk şampiyon diyen benim sanki.![]()
Neden Kayserispor? Bugün Besiktas macimiz var ve Kayserinin basinda Sergen var, cok manidar kriptolu mesajlar bunlar.Geldi yine sucugumu gösterdigim!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Abicim 3 lü defanslar yazmayın.Şu oyuncu kadrosuyla 3'lü defans oynanması mümkün değil.4-5 tane kanat adamını ne yapacaksın?Hadi 2'sini yedek bıraktın geri kalanı ne yapacaksın?Sene sonuna kadar 3'lü defansı unutun.Ondan sonra temizlik yapılır kadroda ve 3'lüye uygun bir kadro yapılır ondan sonra oynarsınoyun içinde formasyon değişebileceği içindir. bek olarak düşünmüyorum ben. Beşiktaşın kapanacağını düşünüp ilerde 1 kişi fazla oynamak adına alınmış bir karar olabilir. Maç içinde zaman zaman 3-4-1-2 ya da 3-4-3 vs deneyecektir bence.
Şampiyon Arenaya geliyor