- 3 Haziran 2015
- 57.937
- 67.253
- 4.143
Linnes sakatlanmis olmali.. baska aciklamasi olamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Quaresma'nın içinden geçecektir renktaş emin olabilirsin ?sağ bekimiz de oynayan kimse bizi şaşırtmıyor artık
inşallah düşündüğün olur,gerçi iyi anlamda mı söyledin kötü mü onu da bilmiyorum?![]()
Galatasaray'da neler olup bittigini anlamak mümkün degil.
Balta gecen hafta 18'de bile yokken bu hafta ilk 11 baslayacak.
Stoperde bile 3 senedir adam akilli performans gösterememis bir cöpü sag bek baslatacak.
Bruma'ya ders vereyim ayagina Rize'ye götürme, puan kaybet ve sonra hemen ilk 11 oynat.
Ahmet'i al 1 macta bile oynatma. Ne diye aldiniz lan bunu? Semih Koray Hakan Chedjou Serdar yetmiyordu herhalde!
Bu cöp kadronun en iyi stoperi Chedjou aylarca kadro disiydi.
Kadronun en iyi sag beki 18'de yok.
Rodrigues'i aliyorsun Yasin'i kesmiyorsun veya oyuncu Yasin'i kesemiyor.
Eren, Serdar, Tolga üclüsünü almana ragmen stoper, orta saha ve forvet sorunlarin devam ediyor.
Cavanda'yi aliyorsun sag bekte 4.tercih oluyor.
Josue 8 numara gibi oynadigi zaman is yapiyor lakin ilk 11'de kendine yer bulamiyor.
Orta sahada Josue haricinde kreatif oyuncun yok. Jong-Selcuk-Tolga üclüsü sezon basindan beri sac bas yolduruyor Mehmet-Souza-Ozan gibi.
Satılan bilet sayısı: 26.000
Kombine sayısı: 17.000
40 bin olur,akşama kadar o kaldığı söylenen 8 bin bilet de tükenir.Kombinelilerin de yarısı gelse tamamdır.
Bjk'yi amma çok abartıyorlar yahu sanki Barça varya ne mükemmel oynuyormuşta yok şöyle handikaplı yenermişte yav hea hea
Q7-Talisca-Atiba üçlüsü bir kenara geri kalanların hepsi eşgal
Q7 dediğin adam hiçbir derbi maçında bir nane yapamıyor kafadan eliyorum onu
Talisca'nın 11 başlayacağını düşünmüyorum İnler-Atiba-Oğuzhan şeklinde başlar Şenol korkak adam geride bekleyecektir Fb maçı gibi kaybetmekten korkar Şenol
Atiba artık mal değiş herhalde Tudor açsın baksın rakiplerin Atiba'yı kilitlediği her maç Bjk puan kaybediyor.Atiba'yı çıkar bjk ortasaha+defansı üst üste 3 tane isabetli pas yapamaz
Bana göre Bjk'de önlem alınacak tek adam Atiba. Poldi-Garry-Bruma sürekli pres yapıp rahat bırakmayacak adamı 90 dakika Sneijder önden gelip pas kanalını kapatacak Atiba öyle uçup kaçabilen bir adam değil 34 yaşında hıhık der kesilir pres yediği zaman ki rakipler ne zaman Atiba'yı kilitlemek istese başarılı olduda bunda
*Yok Poldi-Bruma-Sneijder pres mi yapar la demeyin sezonun en öneli maçı rüzgarı arkamıza alacağımız maç senede 5-7.5 arası alan adamlar bunlar sadece 1 maçsaldırıp mücadele edecekler adamlarsa çıkıp varını yoğunu ortaya koyarlar