16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Kazanmaktan başka caremiz yok ne yazık ki

tapatalk

Beşiktaşlıların bahanesi olması için lehimize hakem hatası olur kazanırız. İşi dengelemeyi iyi bilirler 2 hafta mağdur beşiktaş ayağı çekerler

Kazanmaktan başka caremiz yok ne yazık ki

tapatalk
Son iki maç için de aynı şey geçerliydi ama olmadı. Bu da olmaz. Rize maçında takımın kondisyonunu gördük içler acısı bir durumda. Riekerink ile Florya'da okeye dönmüş bunlar aylarca başka bir açıklaması yok. O kondisyon bir haftada toparlanamaz.

Son iki maç için de aynı şey geçerliydi ama olmadı. Bu da olmaz. Rize maçında takımın kondisyonunu gördük içler acısı bir durumda. Riekerink ile Florya'da okeye dönmüş bunlar aylarca başka bir açıklaması yok. O kondisyon bir haftada toparlanamaz.
Maçlardan sonra izin çok kullandirmis takıma saçına bisiler sürdüğüm.

tapatalk

Şu maçı kazansanız ne olacak?Ruhsuz,şerefsiz,karakter yoksunu milyonluk eşekler.2 yıl üst üste tinercilerin şampiyon olduklarını göreceğiz.Abv...

23387.jpg

derbiyi kazanamadım diye
şampiyonluk gitti zannetme
üstünüzdeki forma güç verir size
hakkını verin sadece

.......... kara kartal
gelmeyecek mi samiyene?
......... boynumuzun borcudur
22.haftayı bekle

Kazanacağız. Biz Galatasaray'ız. Asla pes etmeyiz. 13 maç var. Jokey klübünün kaybedecek çok maçı var. Fark 4

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bir de böyle deneyelim. Orta saha yok zaten.

Kardeş mesaja alınmamışsındır umarım ayrıca orta sahalardan hiç memnun değilim bende ama sende biliyorsun böyle olmayacağını hatta ben şuraya çıkacak takımı yazayım Muslera-Sabri-Chedjou-Semih-Linnes-de Jong-Selçuk-Sneijder-Yasin-Bruma(Garry)-Podolski Carolede döndüyse bi ihtimal oynayabilir ama sanmıyorum.

Yasin banko yedek başlar zatende başlasın bir halt yaptığı yok.
Tosiç yok ve caner sakat.
O kanadı felç etmemiz lazım bruma veya garry kim oynayacaksa o kanatta.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bakiyorum da herkes umidini kesmis...

Besiktas bizden daha iyi futbol oynasada derbilerde iyi bir besiktas yok bu sene...

Ya bu maci alacagiz, ya da sampiyonluk zora girecek...

Buyuk oyuncular boyle maclarda belli olur, izleyelim bakalim Sneijder'i, Podolski'yi, Bruma'yi...

Geri
Üst Alt