- 1 Ocak 2011
- 15.619
- 10.543
- 1.838
Bu sistem icin defansta oynayan oyuncularin hizli olmasi gerekmiyor mu hepsi agir adamNando
Semih Ched Hakan
Yasin Selcuk De Jong Carole
Sneijder
Bruma Poldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sistem icin defansta oynayan oyuncularin hizli olmasi gerekmiyor mu hepsi agir adamNando
Semih Ched Hakan
Yasin Selcuk De Jong Carole
Sneijder
Bruma Poldi
Bugünkü antrenmanda ilk 11 şu isimlerden oluştu: Muslera, Semih, Chedjou, Hakan, Carole, Yasin, De Jong, Selçuk, Bruma, Sneijder, Podolski.
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre neyin peşindesin
Baktım, anlamadımPlakalara bakarsan anlarsın.
Plakalara bakarsan anlarsın.
Baktım, anlamadım
alnitak alnilam mintaka
Bunu paylaşan ahlaksız adamın hiçbir kadın Beşiktaşlı akrabası yok herhalde iğrenç bir tezahürat bu ve savunulacak hiçbir yanı yok,Galatasaray besteleriyle büyümek yerine bu tür iğrençliklerle küçülürler.
Annem bjkli, prim yapma
Gercekten dedik diye bunlari yapacak degiliz, her edilen kufur gerceklesseydi dunya nasil bir yer olurdu?
NKFBVAS
sus lanBunu paylaşan ahlaksız adamın hiçbir kadın Beşiktaşlı akrabası yok herhalde iğrenç bir tezahürat bu ve savunulacak hiçbir yanı yok,Galatasaray besteleriyle büyümek yerine bu tür iğrençliklerle küçülürler.
sus lan
Sizin gibi holigan ve kör taraftarlardan değilim zoruna gitmesin,sen dedin diyede susmam merak etme.