16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Bunu paylaşan ahlaksız adamın hiçbir kadın Beşiktaşlı akrabası yok herhalde iğrenç bir tezahürat bu ve savunulacak hiçbir yanı yok,Galatasaray besteleriyle büyümek yerine bu tür iğrençliklerle küçülürler.
dsb1.gif

Fernando Alonso pardon Can Akasyayi uzmeyin renktaslar

Hadi be Galatasaray yarın mutlu et bizi,yarını öyle bir sabırsızlıkla bekliyorum ki...Ygs felan aklımdan çıkmış durumda.:red:

Hadi be Galatasaray yarın mutlu et bizi,yarını öyle bir sabırsızlıkla bekliyorum ki...Ygs felan aklımdan çıkmış durumda.:red:
Sen okulu birakcaksin sonunda gibi geliyor bana ya neyse bakalim batuscum. Hakkinda hayrlisi olsun.

Batuhan müzisyen degilmiydi ne okulu

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sen okulu birakcaksin sonunda gibi geliyor bana ya neyse bakalim batuscum. Hakkinda hayrlisi olsun.

Yok hocam ya puanlar genel olarak yüksek 330 ham puan alıyorum ama zaten askerlik istiyorum rahat kazanırım...:) Teşekkürler.

iiiigorrr iiiiiiigorrrr
besiktasada iyi koyyy

gunduz nevizadede
gece araneda goygoy

iyigor iyigorrrrr iiigorrr
besiktasa koyyy

'' Gerçekleriniz de, Hayalleriniz de, bizim için retro '' Gayet güzel olmuş :hat:

Dersine bak Boşver sen dursun olduğu sürece git cricket filan izle yorma kafanı.

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Tabi öyle turşu varken insan bir düşünüyor ama tamam mı devam mı maçı üstüne derbi olunca ister istemez aklımdan çıkmıyor hocam.:red: Tabi sizde haklısınız dersimede bakmam gerek...Düşündüğünüz için teşekkürler hocam.

Geri
Üst Alt