- 21 Ocak 2010
- 73.015
- 51.429
- 5.003
Bunu paylaşan ahlaksız adamın hiçbir kadın Beşiktaşlı akrabası yok herhalde iğrenç bir tezahürat bu ve savunulacak hiçbir yanı yok,Galatasaray besteleriyle büyümek yerine bu tür iğrençliklerle küçülürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu paylaşan ahlaksız adamın hiçbir kadın Beşiktaşlı akrabası yok herhalde iğrenç bir tezahürat bu ve savunulacak hiçbir yanı yok,Galatasaray besteleriyle büyümek yerine bu tür iğrençliklerle küçülürler.

Sen okulu birakcaksin sonunda gibi geliyor bana ya neyse bakalim batuscum. Hakkinda hayrlisi olsun.Hadi be Galatasaray yarın mutlu et bizi,yarını öyle bir sabırsızlıkla bekliyorum ki...Ygs felan aklımdan çıkmış durumda.:red:
Hadi be Galatasaray yarın mutlu et bizi,yarını öyle bir sabırsızlıkla bekliyorum ki...Ygs felan aklımdan çıkmış durumda.:red:
sakın bırakma forumda şampiyon olursak öğrenciye ps4 hediyesi varSen okulu birakcaksin sonunda gibi geliyor bana ya neyse bakalim batuscum. Hakkinda hayrlisi olsun.
Sen okulu birakcaksin sonunda gibi geliyor bana ya neyse bakalim batuscum. Hakkinda hayrlisi olsun.
Hadi be Galatasaray yarın mutlu et bizi,yarını öyle bir sabırsızlıkla bekliyorum ki...Ygs felan aklımdan çıkmış durumda.:red:
Léo Güney Mazur görün ama anlayamadım hocam ?
Dersine bak Boşver sen dursun olduğu sürece git cricket filan izle yorma kafanı.
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk