16/17 H:22 | Galatasaray 0-1 Beşiktaş | MS | 27 Şubat

Monument_of_a_lion_and_Eagle.JPG

Poldiyi ceza sahasında en az 5 kere pozisyona sokarsak maç ne olur?

C36tpHNWQAATaBH.jpg

Ekli dosyalar

• C36tpHNWQAATaBH.webp
    C36tpHNWQAATaBH.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 70
  • C36tpHNWQAATaBH.webp
    C36tpHNWQAATaBH.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Beşiktaş 11'i: Fabri, Gökhan, Marcelo, Atınç, Adriano, Atiba, Oğuzhan, Quaresma, Talisca, Babel, Cenk Tosun.

Semih-yasin ikilisini görünce yine tamamen sola mahkum oynayacaz .sağ taraf çok sıkıntılı

tapa
a
l
k

Ali Samiyen'e küfür etmiş şerefsiz tinerciler

Koyup geçmek lazım bu itlere

Marcelo ve Atınç gibi iki tane hava topunda iyi olan defansları var.İyide biz havadan orta açmıyoruz ki hiç? Gerekirse Bruma forvete gelir cok iyi olacak.

Bu mac sırasında buraya girip yorum yapmak istemiyorum,maç sonunda coşkuyla yorum yapmak istiyorum,zaten ufak olumsuzlukta öldük bittik yorumlarını okuyunca konsantrem kayboluyor sanki konsantrem kaybolunca takımım daha kötü oynuyormuş gibi geliyor. Onun icin ,koy geç Galatasaray'im üçüncü büyük iki yıldızıyla ahkam kesenlere geçit verme inşallah

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gökhan, Marcelo, Atınç, Adriano Vs Bruma-Yasin-Garry-Poldi-Sneijder :asd22:

Yemin ediyorum bu Şenol kadro kurmasını bilmiyor

Senin durdurman gereken sadece 2 adam Sneijder ve Bruma var karşılarına defansı folloş gökhan sadece hava topu olan 2 stoper koyuyorsun

Üstelik Sneijder'i durdurmak için büyük ihtimalla Atiba'yı görevlendirdi yani kendi kendine Atiba'nın oyun kurma becerisini 0'a indirdi :asd22:

Ama Atınç'a kornerlerde dikkat edelim, zaten çok yiyoruz duran toplardan.

Tüm Bjk taraftarına söylemiyorum bunu ama özellikle bu TİNERCİLER'e iyice bir saplamak lazım :cimbombom:

Lan beyaztvdeki kadronun aynisi bu ne lan kim ucuruyor bu kadroyu surekli

Geri
Üst Alt