16/17 H:23 | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 6 Mart

2 hafta sonra 5. liğe ineriz kaybedersek, Fener de geçiyor.

Dursun senin tipini..
Antalya fener önümüze geçicek ulan

TapaTalK

Lig bitti

Bu saatten sonra kolay kolay Mac kazanacagimizi düsünmüyorum oyuncular kafa olarak tatilde

Yarın muhtemel 11:

----------- Muslera
Semih Chedjou Hakan Carole
-------- Tolga Selçuk
---- Yasin Josue Bruma
------------ Eren

Ben malum kişiler gitsin/ibra edilmesin die takımın yenilmesini istemem

2.cilik için kazanmak lazım

bu takım 2.falan olamaz. 25 Mart'a kadar 3 maç farklı yenilmek demek çok şeyi değiştirir. Tepkileri arttırır. Ayrıca ben seneye de Avrupa'ya gideceğimizi düşünmüyorum.

Bu acizlerle Avrupa'ya gidip prestijimizin düşmesini hiç istemem. Bazen hayırlı yenilgiler vardır, bu 3 maç böyle olacak işte..

bu takım 2.falan olamaz. 25 Mart'a kadar 3 maç farklı yenilmek demek çok şeyi değiştirir. Tepkileri arttırır. Ayrıca ben seneye de Avrupa'ya gideceğimizi düşünmüyorum.

Bu acizlerle Avrupa'ya gidip prestijimizin düşmesini hiç istemem. Bazen hayırlı yenilgiler vardır, bu 3 maç böyle olacak işte..

Göreceğiz.

Bu takim ikinci falan olamaz.

Ilk 4 de bitirsek ligi öpün basiniza koyun.

Son düzenleme:
İki sene üst üste 6. olabilecek oluşumuz hakkında ne düşünürsün.

Yaklaşık 3 aydır bunu söylüyorum şahsen.

Biz 6. olmaya çalışırız da olabilir miyiz bilmem,7. ve aşağısındakilerle puan farkı çok.Fener de bizden kötü aldanmayın skora.Her halükarda rezil bir sezon geçirdiğimiz ve Avrupa'ya gidememe konusunda ciddi risk altında olduğumuz kesin.

Dediğine gelirsek,iki sene üst üste 6. olursak taraftar iyice çileden çıkar ama yönetimi etkiler mi bilemem.İstifa edecek adam şimdiye kadar ederdi herhalde.Mayıs 2018'i bekleyeceğiz mecbur.

Ligi en son 7. Bitirdiğimiz sene şike olayı patlamıştı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt