16/17 H:23 | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 6 Mart

hani yokluktan falan diyoruz fakat 10 kişi oynayalım ama bu selçuk denen adam oynamasın. bunu oynatan adamdan da hiçbirşey olmaz.

4. olarak bitirin sezonu diğer maçlara çıkmayın deseler çok net kabul edilir bu ne rezalet be.

arkadaşlar levent nazifoğlu'nun getirdiği dünya yıldızlarına değil ünal aysal'ın aldığı vasat oyunculara küfrediyoruz!

hücum hattına bakınca ayrı defans hattına bakınca ayrı tırsıyorum. ligin en vasat hücum hattı bizde olabilir

İleriye topu götürecek ne oyuncumuz var ne de halimiz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hocam bu takım 3-5-2 müç beş iki oynayamaz o kanatları kullanacak adam yok yasin oynayamaz orda

Tolga ya bu kadar maaşı verenlerin sülalesini sss... ben g antep de 300 bin dolara oynayamaz bu adam..

Tolga öne dogru pas atarken Selcukdan daha cok isabet sagladi galiba.. Birde Selcuk Maestro oyun kurucu

bakın cidden diyorum şu tolga ve selçukunoynadığı futbolu ben de oynarım asgari ücretle oynarım hem de

Anlık

C6QEtWfWYAAsTE8.jpg

Bu kadar kotu futbol olamaz

SM-J710GN cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tolga ile Selçuk ligin en kötü orta saha ikilisi olabilir.Ben böle rezalet oyuncular görmedim daha önce.

Halı saha maçı gibi

-Tapatalk-

İşin kötü yanı takımda tolga ve Selçuk dışında josue ve de Jong dan başka orta saha yok. Sneijderi o mevkide saymazsak... Çok acı

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çözüm
Dinamo Kyiv - Garmash
Osmanlıspor - Ndiaye

Sneijder giderse oyun kurucu bir n.10

Geri
Üst Alt