16/17 H:23 | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 6 Mart

Ilk yariyi kacirdim, Tudor neden atildi oyundan?

Erenin pozisyonu penaltı galiba.neyi verdiler ki bunu verecekler şeref yoksunları

tapa
a
l
k

Gerizekalı bu Chedjou.Yine bir çuval inciri berbat etti.Mal herif.

C6QJ0FLWgAMlunJ.jpg

Trabzon karabük maçında da 4.hakem bu şahıs idi.
Her nasıl oluyorsa aynı hafta 2 maç../

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tudor soyunma odasını kitlemiş. kimseyi dışarı çıkarmıyormuş. chedjou'ya kafa göz dalıyormuş. diğerlerine de hata yapanın sonu diyerek ibret olsun diye izletiyormuş

Bruma'nın Antalyaspor'a attığı golün öncesinde Muslera ve Chedjou haricindeki dokuz Galatasaraylı oyuncu topla buluştu. İşçilik.

C6QLTW-WQAAS2EE.jpg

Deplasmanda 2 gol atıp yine kazanamayız.

Hari vukas a güvenimiz tam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu kadar pas hatasini dunyada gormedim ben helal olsun nasil beceriyorlar

Bruma su pasi dogru duzgun atsaydi 3 0'di...

Ulan chedjou ulan chedjou, iyi oynuyorsun diyoruz ovuyoruz da illa bir kerizlik hareket yapacaksin he

Bu arada carole adam gibi pas ver be bu kadar da olmaz yani

2 haftadir takimin en iyisi olan ched'in hatasi golde elbette var ama pozisyonda %100 faul var. ali p bizi katletti yine

bu sene verilmeyen penaltilar, calinan yanlis ofsayt bayraklari, calinmayan ofsaytlar sonucunda galatasarayin rahat 7-8 puani güme gitti

semih balta selcuk gibi adamlarin 3 senedir yedirmedigi gol kalmamisken chedin 2 deplasmanda yaptigi hatalar dile getirilip duruyor
neyin 2 deplasmanı adam dünya rekortmeni hata konusunda..GSARAY seviyesinde bir kulüpte bu kadar hata yapan stoper yoktur dayanılmaz sabredilmez..direkt ched. hatasından yenilen 10.gol bu adam kendi rekorunu geliştiriyor maşallah

İlk yarının genelini izlemedim nasıl oynadık beyler?

İnanılmaz kötü bir antalya var sahada.
Ortasahayı geçecek halleri yok biz zorla gol yedik resmen.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Abartmasak ,adamlar hayvan gibi basiyor,it gibi saldiriyor

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tudor'u direk tribune yolladi, insan 1 kez uyarir ikinci de tribune yollarim der yaziklar olsun

Mevcut stoperlerin ve Türkiye'deki yerli stoperlerin en iyisi Ahmet Çalık'tır NET

Umarım Tudor da bu gerçeği fark etmiştir artık

Ayrıca Linnes Yasin değişikliği şart

2 haftadir takimin en iyisi olan ched'in hatasi golde elbette var ama pozisyonda %100 faul var. ali p bizi katletti yine

bu sene verilmeyen penaltilar, calinan yanlis ofsayt bayraklari, calinmayan ofsaytlar sonucunda galatasarayin rahat 7-8 puani güme gitti

semih balta selcuk gibi adamlarin 3 senedir yedirmedigi gol kalmamisken chedin 2 deplasmanda yaptigi hatalar dile getirilip duruyor

3 paragraf yazmışsın ama boş yazmışsın murky

-Tapatalk-

Diğerlerinin maçlarını izlerim. Hakemler resmen bizi doğruyor. Hani çok önemli pozisyonlar penaltı, ofside falan geçtim. Faul pozisyonlarında falan inanılmaz alehimizze hatalı kararlar veriliyor.

Bunun başlıca sebebi hakemler senden korkmuyor. Başlarında zaten Galatasaray düşmanı demirören denen şerefsiz var.Diğer şikeci yıldırımdanda it gibi korkuyorlar. Adamlar senelerdir korku imparatorluğu yaratmışlar. Bunlar kanı bozuk camialar.Hakemler bu durumdan çok etkileniyorlar.

Bizim başımızdaki adam tabikide bu şerefsizlerin yaptıklarını yapmasınlar.Fakat demirören denen adamlada muhatap olma. Azize her türlü lafı çak..Klüpleri birliğine gitme. Ulan bizim vermemiz gereken tapkinin alayını kansız aziz veriyor.

Geri
Üst Alt