16/17 H:23 | Antalyaspor 2-3 Galatasaray | MS | 6 Mart

Su takimdan Bruma ile Sneijderi cikar. Kume dusme ihtimali var

Linnes Aslan be Aslan. Girdi gireli sol kanat bos kalmiyor, su adami neden oynatmiyorlar anlamiyorum

Verstuurd vanaf mijn SM-N910F met Tapatalk

çalık çöp.sizin yönetim gibi Allah bin türlü belanızı versin.

Var.mal gibi gol yedik.muslerayi elestremiycekmiyiz linç yiyicez diye.cvp verecek bilgin bile yok.laf atıp duruyorsun.cevaplara bak tam çocuk cevabı.varsa cevabın yaz .Hatası yoksa niye yok yaz yada boş yapma.sana mı sorucam yazarken.cevap verme o zmn.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Caps lock mu bozuk kardeş?

Hayret ben penaltı verir diyordum adamlara ama lehimize karar verdi

-Tapatalk-

edit

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Demiştim yarım saat yatarlar yere diye

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eren kafa topu kazandı?!

Gesendet von meinem HTC One M9 mit Tapatalk

Riza.nin.kuduruk kopeklerini sikebahce ve siketas karisinda da gormek isteriz

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sıradan bir kaleci bile bu golü yemez.yatar topu alırdı.ama Muslera ya laf yok diyen ergenlerde uğraşmamak için uzatmiycam.volkan onur fln yemezdi mesela.yatar alırdı.adam zaten sıfırdan kaleye vurma imkanı yok.mal gibi izledi yanından geçen topu.

Lenovo A6020a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
muslera çookk abartılan ve şanslı bir kaleci..bahsettiğin pozisyonda kurtarmak için gram çabası motivasyonu yok yat en azından yere adam rahat vurmasın..hani zorla halı sahada sırayla kaleye geçerdik top yüzümüze çaprmasın diye topu bırakır golü yerdik muslera da o hesap adam nasılsa atar diye yere yatmaya tenezzül bile etmiyor..

Bu ne ya paso yatıyorlar

Bakalım kaç dakika verecek hakem

bizim hatamız 3-0 yapacaksın sonra yatsınlar bırak.

Bir oyuncu yere yatarsa en az 3 dakika dışarıda kalması lazım. Kural gelmesi gerek.

Geri
Üst Alt