16/17 H:24 | Beşiktaş 2-2 Kayserispor | MS | 12 Mart

Nedense 10 puan farka rağmen bu BJK 2-3 hafta üst üste mallık yapacak gibi geliyor. Tabiki hakemler izin verirse.

Kayseri'nin canı hakemlerden çok yanıyor 2-3 maçtır

Belki Sergen s. la yeter gayrı diye isyanı basarsa Kayseri takabilir Tinercilere

Belki şampiyon olamayız ama son haftaya kadar rahat etmesin tinerciler

Hakem devreye girmezse bjk alamaz.

Nedense 10 puan farka rağmen bu BJK 2-3 hafta üst üste mallık yapacak gibi geliyor. Tabiki hakemler izin verirse.

Geçen sezon ki kasımpaşa maçında kendini atan oguzhan'a penaltı çalmış eyyamcı cüneyt çakır geliyor bizim maçta yasin'e penaltı çalsalar 1-0 öne geçip rahat götüreceğimiz maçı aldılar beşiktaş'a verdiler kayseri maçında beşiktaş golü bulamazsa çıkar cüneyt 12 nci adam olarak atar o yüzden fazla heyecanlanmamak lazım :D

2/2 olur çok net.

Ama kimse sevinmesin bence. Gençlerbirliği bizi rahat yener.

puan kaybı bekliyorum diyecektimki maça cünonun atandığını gördüm.ulan tff, ancak bu kadar olur. avrupa maçından üç gün sonra zor bir rakip var hemen tetikçilerden biri görev alıyor. bir penaltı, bir kkart, maç sonu sergen hakeme biraz veryansın eder sonra unutulur gider herkes mutlu tff mutlu olur.

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maça 2/1 oynayın.

Sergen Beşiktaş'a çelme takmaz

Taraftara, bu çileyi YAŞATANLARA
LANET GELSİN!

28.jpg

Sergen hocalığını konuşturmak istiyorsa ve ilerde bjk nın başına geçmek istiyorsa en az 1 puan almalıdır.

Son düzenleme:
Sergen bjkye onumuzdeki sene senol milli takima gecince yol yapmak icin bu macta goz kirpma firsatini kacirmayacaktir

Bu Sergen'in teknik direktörlük kariyerine bakiyordum demin de, simdiye kadar en cok bize karsi maca cikmis teknik direktör olarak.

6 mac da 2'ser galibiyet,beraberlik ve maglubiyet almis.

Besiktas'a karsi 3 maca cikmis 1 beraberlik ve 2 yenilgi almis. Bu macta da yenilgi alacak bence.

Bunlar niye surekli icerde oynuyor

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

umut bulut kaçıracağı goller veyahut veremeyeceği basit son paslarla çıldırtacaktır

Geri
Üst Alt