- 30 Ağustos 2009
- 30.525
- 20.707
- 2.763
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonluk Bjk'ye masabaşında verildi bile.
Saçmasapan komplo teorilere inanmayalım bence.
Trabzona koyalim, Antalyada Bjkye koysun istiyorum .Saçma değil.Bizim yönetimin tavrı bunu gösteriyor bana.
Bence teori artık pratiğe dönüştü.Saçmasapan komplo teorilere inanmayalım bence.
hesaplamalarima gore 5-5 bitecek
Trabzona koyalim, Antalyada Bjkye koysun istiyorum .
İstanbul da Beyoğlu civarında maçı da izleyebileceğim iyi bir mekan tavsiyesi olan var mı?
alkollü olması tercih edilir
Beyoglunda hic tavsiye almadan da cok yerde guzel sekilde izlersin ama bu vesile ile deplasmanlar acisindan en guzel yerlerden biri olan GS adasini tercih edin ,buralara siz seyirciler sahip cikmazsaniz elbette surekli lisecilerin damgasiyla kurtarilmis bolge gibi kalir
Bana bolgeye yakin oturan bir GSarayli icin futbol takiminin maclarini kendi adasinda bogazin ortasinda izlememesi icin bir tane neden soyleyin
Üstad sırf sen bu tahmini yaptın diye kazanma ihtimalimiz arttı yani o kadar diyeyimtrabzonspor 0-1 GALATASARAY
Gol: Bruma
Nevizade Aslanımİstanbul da Beyoğlu civarında maçı da izleyebileceğim iyi bir mekan tavsiyesi olan var mı?
İstanbul da Beyoğlu civarında maçı da izleyebileceğim iyi bir mekan tavsiyesi olan var mı?