16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Rakipten fazla gol atabilirsek kazanmak olagan

CoEgh6gWEAUDG8E.jpg

eğer yenersek şampiyonluk şansında bir kıpırdanma olabilir

Muslera
A.çalık chedjoue carole
Rodrıques linnes
Sneijder selçuk Josue
Bruma. Podolskı

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chedjou yokmuş galiba. Kazanacağımızı düşünüyorum açıkçası yenersek ilk 3 bence artık garanti gibi bişey olur. Antalyada beşiktaştan puan koparırsa şampiyonluk yarışına geri döneriz.

İstanbul da Beyoğlu civarında maçı da izleyebileceğim iyi bir mekan tavsiyesi olan var mı?

alkollü olması tercih edilir

İstanbul da Beyoğlu civarında maçı da izleyebileceğim iyi bir mekan tavsiyesi olan var mı?

alkollü olması tercih edilir

Beyoglunda hic tavsiye almadan da cok yerde guzel sekilde izlersin ama bu vesile ile deplasmanlar acisindan en guzel yerlerden biri olan GS adasini tercih edin ,buralara siz seyirciler sahip cikmazsaniz elbette surekli lisecilerin damgasiyla kurtarilmis bolge gibi kalir

Bana bolgeye yakin oturan bir GSarayli icin futbol takiminin maclarini kendi adasinda bogazin ortasinda izlememesi icin bir tane neden soyleyin

Beyoglunda hic tavsiye almadan da cok yerde guzel sekilde izlersin ama bu vesile ile deplasmanlar acisindan en guzel yerlerden biri olan GS adasini tercih edin ,buralara siz seyirciler sahip cikmazsaniz elbette surekli lisecilerin damgasiyla kurtarilmis bolge gibi kalir

Bana bolgeye yakin oturan bir GSarayli icin futbol takiminin maclarini kendi adasinda bogazin ortasinda izlememesi icin bir tane neden soyleyin

deniz tutmasi

Maçın hakkı beraberlik olur ama muhtemelen kaybederiz.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

Geri
Üst Alt