16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Chedjou yokmuş galiba. Kazanacağımızı düşünüyorum açıkçası yenersek ilk 3 bence artık garanti gibi bişey olur. Antalyada beşiktaştan puan koparırsa şampiyonluk yarışına geri döneriz.
Bir kaybedelim bak sana neler yapıcam Yiğido.

~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür~~~

bu yorum ufkumu açtı, sanki tekrar okulda gibi hissettim kendimi, teşekkürler renktaş.
10b981e5aec269fe04a2ff14621738ba.jpg

Hayır elindeki stoperlerin çoğu oynayamayacak durumdaysa 4'lü defans yaparsın.İlla 3'lü oynatacağım diye Cavanda denen adamı stoper olarak sahaya sürecekse hiç uğraşmasın sene sonu bavulunu alsın.1 maçlık 4'lü oynayınca karizman çizilmez hoca merak etme.Baskı yiyeceğimizin ortada olduğu bir maçta zaten bomba olan defansa bir bomba daha koymak akıllı adam işi değil

Muslera-Ahmet-Semih-Carole-Rodrigues-De Jong-Selçuk-Linnes-Sneijder-Bruma-Podolski

En ideali.

Beinsportsa göre Ahmet-Semih-Cavanda üçlüsüyle başlıyoruz , önlerinde De Jong Selçuk var şayet böyle çıkarsak üç puanı Ts'ye yazmalı

De Jongla Selçuk yan pas yapar Bruma , Rodri ya da Poldi bireysel ya da verkaçla kaleyi dener tek planımız bu olur

Son düzenleme:
Beinsportsa göre Ahmet-Semih-Cavanda üçlüsüyle başlıyoruz , önlerinde De Jong Selçuk var şayet böyle çıkarsak üç puanı Ts'ye yazmalı

De Jongla Selçuk yan pas yapar Bruma , Rodri ya da Poldi bireysel ya da verkaçla kaleyi dener tek planımız bu olur

Özellikle Ahmet ve Çalık ikilisini merak ediyorum :D

edit : değiştirmişsin boşa gitti mesajım. :D

Şaka bir yana De Jong'un dönüşü ve Cavanda'nın kadroya girmesine anlam vermek güç. Farklı bir diziliş deneyebilirdik.

Son düzenleme:
Muslera-Ahmet-Semih-Carole-Rodrigues-De Jong-Selçuk-Linnes-Sneijder-Bruma-Podolski

En ideali.

İdeal falan değil.

Bu kadro top oynamaz.
70 den sonra bitersin hamle oyuncun kalmaz.

Ya Sneijder oynayacak ya De Jong ikisiyle başlayamazsın.

Tolga ya da Josue şart. Şuan Yasin de Linnesden daha verimli o pozisyonda işleyen çarkı bozmanın anlamı yok

Son düzenleme:
Özellikle Ahmet ve Çalık ikilisini merak ediyorum :D

edit : değiştirmişsin boşa gitti mesajım. :D

Hahahahaha ya o bu değil Cavanda 3-6-1 de sağ çizgi için futbol lisansı almış bi adam bence ama , geçen hafta takım otobüsünden kovduğu ve Ts ile ilk maçta ofsaytta olsa arkasına adam kaçırıp gol yiyen Cavandaya böyle en arka üçlüde oynamak gibi kritik bi görev vereceğini zannetmiyorum :D

___________Muslera____________
____Semih___Ahmet___Linnes____
Yasin____Tolga___Selçuk____Garry
_____Josue___Poldi___Bruma_____
Eğer Carole oynamayacaksa böyle oynayalım Cavanda intihar olur Jong veteran tempoda takılmaya devam edip işleri zorlaştırır bence,Sneijder yedek olmalı ilk yarıda Eğer Jong oynayacaksa stoperde olmalı ama ordada sırıtabilir sakatlık sonrası

En az 3 Gol atarsak yenebiliriz.

Bizim defans 2 tane banko yer. Her mac gibi.

Tek soru bugün kim yapacak hatalari? Semih? Ahmet? Selcuk?

Kim adamini kaciracak? Carole?

3-4 Gol bulamassak kazanmak zor.

Eğer Carole oynamayacaksa böyle oynayalım Cavanda intihar olur Jong veteran tempoda takılmaya devam edip işleri zorlaştırır bence,Sneijder yedek olmalı ilk yarıda Eğer Jong oynayacaksa stoperde olmalı ama ordada sırıtabilir sakatlık sonrası

Ts formda Linnes şuan o bölgeyi kaldıramaz , Carole başlamalı bence

Kardesim Linnesi Stoper bölgesine nasil koyarsin?

Bu tudor hamzadan felaket size soyleyim. Tabii turk milleti futboldan anlamadigi icin sadece adamin karizmasina ve argo hareketlerine bakar ve ondan etkilenir :)

Ts formda Linnes şuan o bölgeyi kaldıramaz , Carole başlamalı bence

Bencede o bölgeyi kaldıramaz ama Carole'u muhtemel kadrolarda hiç görmüyorum sakat olabilir diye düşündüm zaten sakat değilse ondan başka kimseyi koyamayız Linnes mecburi bir deneme olucak zaten

TRABZONSPOR: Onur, Mas, Medjani, Uğur, Pereira, Okay, Onazi, Castillo, N'Doye, Olcay, Rodallega.
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

GALATASARAY: Muslera, Ahmet, Semih, Cavanda, Yasin, De Jong, Selçuk, Linnes, Bruma, Rodrigues, Podolski.
TEKNİK DİREKTÖR: Igor Tudor

Muhtemel Kadro buymus.

Cavanda ilk macta rezil oynamisti.

Geri
Üst Alt