16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Igor Tudor: "Trabzonspor'u çıkışından dolayı tebrik ederim, saygı duyuyoruz. Ama umurumuzda değil."

Harbiden sanki yendiler mi lider falan olacakmış gibi bir hava var tribünlerde

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Igor Tudor: "Sakatlıklardan dolayı ilk 11'de değişikliklerimiz var. Ama kimin oynadığının önemi yok, önemli olan takım ruhu."
Igor Tudor: Trabzon'un yaptığı işlere saygı duyuyorum. Ama çok da umrumda değil. Biz çok koşmalıyız. Amacımız iyi bir oyun oynamak.
Igor Tudor: Bu tip maçlar büyük oyuncuların maçları. Bizim takımda da bu oyunculardan fazlasıyla var.

Fenere her mac yatarlar bize gelince sanki bir can düsmanlariymis gibi oynarlar öyle bir hava yaratirlar serefsizler.

Şikeciler bunların 2-3 kupasını aldı herhal :asd22:

3´lü mü olacak, 4´lü mü olacak bilemiyorum, ben böyle yapmazdim muhtemelen, karar sahibi olsaydim. Cünkü takim hic bir zaman buna benzer bir sekilde oynamadi. Birden böyle riskli birsey denemek, fantazi gibi geliyor. Cavanda´da sezon basindan beri düzenli oynamadi mesela. Tudor bey risk almis yani, ama ben kendisine güveniyorum.

Bende normalde 3-4-3'le Tudor istediği gibi oynatabilirse takımı iyi işler olur diye düşünüyorum reis
Ama bu günki kadroda 4'lü defans oynamak daha mantıklı gibi

C7Nh12LX0AAAE6Q.jpg

C7Nh12VXgAE89Ee.jpg

C7Nh127WwAIN9If.jpg

Geri
Üst Alt