16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Adamlar 2 tane bek aldı seri yaptılar biz kaç senedir yapamadık şöyle

Dick hocama gönderme de olabilir.

Bir sürü yorumu okudum. aranızdaki en rahat benim sanırım. Maç bizim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu kadroyu Riekerink kursaydı 5-2 yeniliriz derdim.

Tudor tek umudumuz

Final paslarını iyi yaparsak ilk yarıdan alırız ya

Bende de bi rahatlık var herhalde geri üçlüyü gördükten sonra oluştu hiç olmadığım kadar rahatım hayırlısı bakalım..

Deplasmanda olsa stadın güzelliği, taraftarın varlığı, zeminin (umarım) güzelliği futbola olan bakışı çok değiştiriyor. Keşke her maç böyle olsa.

80 bin kişinin önünde koyduğumuz gibi bir maç bekliyorum açıkcası.. ahh melom ahh bir sen olsaydın yine yeterdi..

Cavanda oynuyorsa vay halimize, defans hattı içler acısı oyuncu olmamısından kaynaklı birde mehteren orta sahamız olduğundan bu akşam işimiz fazlasıyla zor.

Trabzonspor yaptığı koreografi gibi ne yaptığı belli olmayan bir takım hüviyetine bürünürse ve bizim ofans oyuncuları da bunu değerlendirebilirse kazanma şansımız artar.

Trabzon şu an olumlu bir ivme kazandı ve açıkcası bizim takımdan daha güzel oyun oynuyorlar o yüzden maçı kazanmak istiyorsak sakin oynamalıyız.

Selçuk,Cavanda,Semih,Linnes ve Tolga ile ne yaparsak yapalım kazanma şansımız düşük ama bir umut işte.

Cavan da buradan ya ülkesine döner yada istanbula ortası yok son şansı..

Zulüm başladı :red:.

dört dörtlük bir maç olabilir

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haydi rastgele !!!

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet arkadaşlar goooooooLllllllllll mesajları okumak dileğiyle Şans bizden yana olsun vira bismilllahhhh

Geri
Üst Alt