16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Carole ve Mas arasındaki fark...

Bu takim gol falan atamaz bosuna sinirlenmeyin. Podolski denen adam zaten kafa topuna cikamaz, yerden desen onu dogru duzgun pozisyona sokamiyoruz. Diger oyuncular da sadece gol yememek icin cabaliyor ama defansimiz defans yapmasini bilmedigi icin az sonra bir tane daha yeriz.

sinirden kendimi yumrukluyorum gene lanet olsun sövmemek için zor tutuyorum kendimi

Sirf fizik olarak degil mental olarakta pisirik bir takimiz. Biraz seyirci baskisi gorunce cokuyorlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

trabzon korner (= penalti) kazandi

Hoca büyük takım hocası olduğunu büyük maçlarda kanıtlamalı. Hoca bir büyük maçtada hücum ve kazanma planın olduğunu görelim Allah aşkına.

yasin iki de marlboro al kardeşim

Bu takim gol falan atamaz bosuna sinirlenmeyin. Podolski denen adam zaten kafa topuna cikamaz, yerden desen onu dogru duzgun pozisyona sokamiyoruz. Diger oyuncular da sadece gol yememek icin cabaliyor ama defansimiz defans yapmasini bilmedigi icin az sonra bir tane daha yeriz.

suç-onda-degil-lig-bitmeden-onu-satanda

bu oyuna rezil bile denmez. Orta alanı bile geçemiyoruz. Apayrı bir tanım bulunmalı. Bu kadar kötü hiç görmemiştim bu takımı.

hic bir posisyon yok

Geri
Üst Alt