16/17 H:25 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | MS | 18 Mart

Ortasahadan kaybettik
Hele o tolgayı dövmesi lazım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu hamsilere laf verdiniz ya sizin gibi takımında abv

-Tapatalk-

almanya 5.ligindr surun

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoca ve oyunculara tepki göstererek boşa vakit kaybediyoruz, gitmesi gereken tek adam tepedeki. Sonra diğerleri bir şekil halledilir.

Yasin bu macta gösterdigi kadar mal performans simdiye kadar görmedim

Yönetim ve teknik heyeti elele deh etmeliyiz sene sonu.

Cokmu memnunsun su durumdan

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu durumun Tudor ya da yerine gelebilecek herhangi biriyle ilgisi yok Dursun denen p....k varken hangi td gelse is degismez alti yilda bu kadar az mesaj rahatsiz etti beni

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anlamsiz Tolga ve Cavanda israri, Tolga'yi 80 dakika oyunda tutmasi, dribbling yapip iceriye bugun girebilen tek adam olan Linnes'in cikarilip hicbir sey yapamayan Bruma'nin oyunda tutulmasi, 10 kisi kaldiktan sonra cok ihtiyacimiz olan pas alisverisini yapabilecek tek adam olan Sneijder'in cikarilmis olmasi, bos kaleye gol kacirilmasi vs vs

Kisacasi bugunku durum kadro kalitesizligiyle beraber bir teknik direktor intiharidir. Tebrik ederim emegi gecenleri(!)

Ayrica YONETIM ISTIFA!!!

futbolculardan önce bu yönetim gitmeli.bu yönetim devam ederse seneye küme düşmeye oynarız net!!

Riekerink le de bütün büyük maclari kazamadik, hocaya oradan vurmaya gerek yok

ama iyi oynatmadi takimi

C7OAbDHX0AAGQpM.jpg

Sinan'ın kaçırdıgının ardından

Bu durumun Tudor ya da yerine gelebilecek herhangi biriyle ilgisi yok Dursun denen p....k varken hangi td gelse is degismez alti yilda bu kadar az mesaj rahatsiz etti beni

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
05536568840 ara kardeşim neden rahatsız olduysan

C6833 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cavanda gayette güzel oynadı.
Kaç aydır oynamayan adama göre gayet iyiydi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Aslan belki yarali ama bu Aslan bir gun yone ava cikacak elbet ey Trabzon. Iste o zaman oyle bir sokacaz ki cikartmayacaz bile icinizde marina etmeyene koysunlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yasin herhalde 13 km kosmustur

fapatalk'dan gönderildi.?

Geri
Üst Alt