16/17 H:26 | Akhisar Bld. 2-1 Başakşehir | MS | 1 Nisan

Başakşehir'in bu fikstürle zaten şampiyon olması mucize demiştik.Ancak diğer takımlar yol verirse olabilirdi,o da olmayacak bugün belli oldu

2.lik icin müthis adim haydi akhisar

Gesendet von meinem XT1580 mit Tapatalk

Puan farki 4 olacak bu mac sonunda gibi duruyor , bizle maclari var bjk ile maclari var

neden olmasin ? Ayrica boyle rezil bir sezonu bir fb galibiyeti ve ikincilikle bitirmek gayet basari olacaktir

Sinan bey takım 6 haftada 4 puan anca alabiliyor hala 2.olucaz diyorsunuz yav :red:

Mallarxd

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ceza durumu var mıydı bunlarda? Visca sarı yedi

Fener Karabük'ü yenebilirse ikincilik şansı bizden daha fazla olur.O derecede bir ikincilik şansımız var yani.Ben Adana maçından bile şüpheliyim

bizim 2.olabilecegimizi düsünenler en son hangi macımızı canlı izledi acaba ,ilk 4e girersek öpünde basınıza koyun

Kontradan etkili geliyor Akhisar

Basaksehir bu macta puan kaybederse, bizde pazartesi adana'yi yenersek haftaya onemli bir maca cikacagiz

Bu sezon oynadigimiz "final" maclarini hep kaybettik o yuzden pek bir beklentim yok

6 haftada 4 puanlik bir seri olmadi sanirim ama oynadigimiz takimlar ts bjk kayseri gibi disli rakiplerdi

puan farki 4 e inerse haftaya 1 e de inebilir basaksehiri yenebilirsek

Bu takım TT Arena'da düşme potasındaki Kayseri'yi yense 2.oluyordu yav, işte orda bizim için sezon bitti.

Belözoğlu olmayınca sorumluluk alan yok bunlarda

Ha gider haftaya bala mala bunları yeneriz fark 1 olur Bjk'yi resmi olarak şampiyon ilan ederiz sonrasında fb çakar yine 4 olur :red:

Geri
Üst Alt