16/17 H:26 | Galatasaray 4-0 Adanaspor | MS | 3 Nisan

NTV Spor'a gore ilk 11'imiz:

Muslera
Semih Chedjou Ahmet
Yasin Selcuk De Jong Carole
Podolski Sneijder
Eren​

Kadromuza bakiyorum da hic isik yok be, sezon oncesi bu takima revizyon yapilmaliydi, alinan transferlerin hepsi yetersiz, takimda mucadele yok, cogu oyuncu belirli bir yasa gelmis ve basariya doymus oyuncular.

Gelecek sezon kadroya yazacak isimler: Muslera, Bruma, Serdar, Garry

Digerlerini sutlayin gitsin

Gerekirse gecir ne var yani olurmusun iyi gun taraftari olmayin bu kadar

Reis bu yönetimi mevcut durumu BOYKOT etmek iyi gün taraftarı olmak değildir be

Yoksa benim Galatasaray'a bir küslüğüm bir soğumuşluğum yok bu mevcut yönetim gitsin yine tam canla başla destek ...

Kadromuza bakiyorum da hic isik yok be, sezon oncesi bu takima revizyon yapilmaliydi, alinan transferlerin hepsi yetersiz, takimda mucadele yok, cogu oyuncu belirli bir yasa gelmis ve basariya doymus oyuncular.

Gelecek sezon kadroya yazacak isimler: Muslera, Bruma, Serdar, Garry

Digerlerini sutlayin gitsin

Yani bu yıl avrupa'ya gidemiyorduk zaten tam revizyon yapma zamanıydı be reis iş bilen bir sportif direktör takımın başına getirecektin kadroda kime ne teklif gelirse yolla gitsin Muslera ve Bruma hariç ee haydi zorlayarak Serdar ve Garry'ide yazabiliriz 11 için geri kalan 20-25 tane yollanabilecek adam var

Maalesef çok iddialı bir kadro dizemeyiz böyle çilekler filan olmaz onun yerine önümüzdeki 2*3 yılın kemik kadrosunu oturtup 20-23 yaş arası bir kadro yaş ortalaması ile yol devam etmeliydik

Bunun yerine kadroda en ufak bir temizliğe gidilmediği gibi yeni çöpler eklendi kadroya

NTV Spor'a gore ilk 11'imiz:

Muslera
Semih Chedjou Ahmet
Yasin Selcuk De Jong Carole
Podolski Sneijder
Eren​

Mevcut formlarıyla Poldi Sneijder De jong Carole Chedju filan 11'de banko oyuncumuz ya ... bunlara Selçuk Yasin Semih'te ekle daha yerliler olarak

Revizyon öyle anında silbaştan şeklinde yapılmaz yapılmamalı da. 2013 de yavaş yavaş başlayıp sezondan sezona yapılmalıydı, örneğin 2013 de Sabri, Balta, Aydın falan defolup gitmeliydi. 2014 de ne bilim Hamit defolup gitmeliydi, 2015 de ise sıra Selçuk'a gelmişti.

Kademe kademe yapılacak revizyon, öyle silbaştan her 3-4 seneye bir yepyeni kadro mu kurulur yahu.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Revizyon öyle anında silbaştan şeklinde yapılmaz yapılmamalı da. 2013 de yavaş yavaş başlayıp sezondan sezona yapılmalıydı, örneğin 2013 de Sabri, Balta, Aydın falan defolup gitmeliydi. 2014 de ne bilim Hamit defolup gitmeliydi, 2015 de ise sıra Selçuk'a gelmişti.

Kademe kademe yapılacak revizyon, öyle silbaştan her 3-4 seneye bir yepyeni kadro mu kurulur yahu.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk
aydın bjkye gidecek diye uzulenler vardı 2013te

Galatasaray'ı özlediğimiz çok açık

Dursun'a rağmen armayı hala özlüyorsak bu sevda bitmez

TapaTalK

Gram ozletmiyor takım. 10 tane mali izleyecegiz muhtemel gene.
Soğuttu dursun herseyden

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Brumanin olmadigi bir macta gotunu kaldirmayan Podolski ve Sneijder oynayip Garry oynamazsa Tudor benim icin bitmistir. Kimse adaletten soz etmesin bundan sonra.

Brumanin olmadigi bir macta gotunu kaldirmayan Podolski ve Sneijder oynayip Garry oynamazsa Tudor benim icin bitmistir. Kimse adaletten soz etmesin bundan sonra.

Kac gündür Bruma'nin yoklugunda Gary oynayacak diye haberler vardi ta ki bugüne kadar, bugün 2 forvetli cikacak diye haberler cogalmaya basladi.

Podolski-Sneijder-Selçuk-De Jong Eğer bu adamlarla oynayacaksak değil 3 stoper 13 stoper oynatsan kar etmez. Defans yapamaz bu takım , pamuk gibi orta saha...

Podolski / Sneijder'den biri veya ikisi kesin olmayacaktır diye düşünüyorum umarım kendini takıma adamayan bu ikiliyi bir sonra ki sene takım da görmeyiz bunlar oynadığı zaman takım da mutlak kaos hakim oluyor bu sene garry + josue bunların yerine idealdir :oley:

C8YxyeFXUAMN9Js.jpg

Bu macin tek esprisi 3 fark mi 5 fark mi olacagidir ,ama fb nin kazanmasi ile bu mac sonrasi oynanacak 3 mac kaderimizi cizer

yine de basaksehiri 1 fark , fb yi 2 fark yenmemiz durumunda ihtiyacimiz olabilecek genel averaji duzeltme maci olarak da gorebiliriz

Geri
Üst Alt