16/17 H:26 | Galatasaray 4-0 Adanaspor | MS | 3 Nisan

Aylar öncesinden 11'i servis etmek nasıl bi şerefsizliktir?

Kesinlikle katılıyorum, sırf ego tatminleri yüzünden ben söyledim ben bildim demek için kendilerini bile satarlar... Rakip bu kadroyu gördükten sonra belki taktiğini de ona göre hazırlayacak bu tür adamların floryadan ihraç etmek hatta stada almamak gerekiyor

Aylar öncesinden 11'i servis etmek nasıl bi şerefsizliktir?

galatasarayda_neler_oluyor5C.jpg

Adanaspor 24 saat önceden 3'lü sistem yerine 4'lü sistemle çıkacağımızı Sneijder'in yedek olduğunu öğreniyor vay arkadaş.

Şimdi 11-12 sezonu gibi de değil şak şak şak Engin-Selçuk-Melo-Emre-Necati-Elmander sayasın.

Dursun'un takımının gücü ancak böyle takımlara yeter.

Yenilirsek gerçek Galatasaray taraftarları için hayırlı olur, diğer türlü pislik, yalan, rezillik devam eder.

Nevzat'in verdigi kadro oburune gore iyi bence.3'lu zirvasindan sıkildim.Pozisyona giremiyoruz.

Tudor hafta ici 4lu mu denedi bilmiyorum ama o sizan 11 3lu oynayabilir.ayrica ts dibimize gelmis gececek gibi de gorunuyor.avrupa tehlikesi yasamayiz insallah bu sezon 2. Lik dusunuyoruz 4.luk gitmez umarim.

edit : antremanda 4 4 2 denemis.

Son düzenleme:
Tudor hafta ici 4lu mu denedi bilmiyorum ama o sizan 11 3lu oynayabilir.ayrica ts dibimize gelmis gececek gibi de gorunuyor.avrupa tehlikesi yasamayiz insallah bu sezon 2. Lik dusunuyoruz 4.luk gitmez umarim.

edit : antremanda 4 4 2 denemis.
şampiyon bile olabilirdik te bu puan kayıplarıyla bu oyunla 3.lük bile mucize

Bu haftadan sonra kayıpsız tüm maçları kazanırsak şampiyon olabiliriz.

RÜYA: Bu Akşam Uykularınızda...

Taraftar sokaklara dökülmelidir arkadaş sansasyonel ses getiren eylemlerde bulunmalıyız

Nevzatın kadrosu veya başka kadro en azından devler ligi için kazanmalıyız.

Muslera
Cavanda Ahmet Semih
Yasin Tolga Selçuk Linnes
Josue Eren Rodrigues

Chedjou yokmuş ideal 11 bu

Geri
Üst Alt