16/17 H:26 | Galatasaray 4-0 Adanaspor | MS | 3 Nisan

Farklı koyacagiz cik cikleri öttürecegiz forumdakı

Takimin yenilmesini beklemeyin madem.bu.kadar istemiyorsunuz bu adami gidin.90 dakika biyunca bağirin Dursuna ama nerde sadece lafta millet

Maalesef bu sene hiçbir maça garanti bakamıyorum. Ayrıca Adana'nın son çırpınışları diyebiliriz, ellerinden geleni yapacaklardır ki vitrin maçı birçok futbolcu için. Ama bizim ne yapıp edip ikinci olmamız lazım. Yeneceğimizi düşünüyorum.

çok heyecanlıyım haftalar sonra bir derbi izleyeceğiz :)

Ligin sonuna dek rahat izlenecek tek mac veya bilemedin 2 mactan biri

Sonuç Belli:

aea6db87bcaa127834778f6f96fa894e.jpg

Doğu-Batı üst farketmez.Bi bilet yakalarsam gideceğim.

Galatasaray - Adanaspor maçı için şu ana kadar 8.500 bilet satıldı. (Futbol Arena)

Verstuurd vanaf mijn SM-G925F met Tapatalk

Iyi gün taraftari

86-87 de yusuf un zalad a müdahale edip topu elinden düşürttüğü ve sonunda savaş ın golü attığı maçta ve 1 puan farkla şampiyon olduğumuz sezonda ben tribündeydim kardeş.hatta o kadar soğuktu ki hastalanıp sonunda orta kulak iltihabı olmuştum.

benim kadar iyi günlerini de kötü günlerini de görmemişsindir sen

Son düzenleme:
86-87 de yusuf un zalad a müdahale edip topu elinden düşürttüğü ve sonunda savaş ın golü attığı maçta ve 1 puan farkla şampiyon olduğumuz sezonda ben tribündeydim kardeş.hatta o kadar soğuktu ki hastalanıp sonunda orta kulak iltihabı olmuştum.

benim kadar iyi günlerini de kötü günlerini de görmemişsindir sen

Eee sorun ne ozaman

Bizde iki yildir dursun'a katlaniyoruz, iki senedir rezil futbol ve rezil oyunculari izliyoruz, her mac kufur etsek de sitem etsek de izliyoruz, napalim bizde mi izlemeyelim

Galatasaray durusu bu degil sertan, yakistiramadim

Romantiklesmeyelim. Herkes istedigi gibi izler izlemez, kimse kimsenin Galatasarayliligini ölcecek konumda degil ve asla olamaz da.

Futboldan zevk almiyorsa, ki bizim takimi görünce tamamen dogal bu, adam izlemez bu kadar basit en dogal hakkidir kimse de hic birsey diyemez.

Iyi gün taraftari kötü gün taraftari kavrami da sacma, insanlar para veriyor ligtv aliyor forma aliyor stada gidiyor, güzel futbol izlemek basarili bir takim görmek istemek en dogal hakki.

Biz Galatasaray'iz burada herkes her zaman basari bekler, basari olmasa bile güzel futbol izlemek ister. Maclari izlememek demek seni kötü taraftar yapmaz, veya kulübünü sevmedigin anlamina gelmez bunu anlamak lazim önce.

Geri
Üst Alt