16/17 H:26 | Galatasaray 4-0 Adanaspor | MS | 3 Nisan

Tuh be bende bugun sneijder oynar ve sov yapar diyordum

Muslera
Semih - Ahmet - Cavanda
Yasin - Josue - Selçuk - Linnes
Rodrigues - Derdiyok - Podolski

Böyle bişey olabilir.​

Takımın daha kötüye gitmemesi için en azından bu maçları alması lazım. Çok önemli maç. Umarım sistem filan umursamadan çok kasmadan kazanırız. Gelecek sezon için bu maçları almalıyız.

Romantiklesmeyelim. Herkes istedigi gibi izler izlemez, kimse kimsenin Galatasarayliligini ölcecek konumda degil ve asla olamaz da.

Futboldan zevk almiyorsa, ki bizim takimi görünce tamamen dogal bu, adam izlemez bu kadar basit en dogal hakkidir kimse de hic birsey diyemez.

Iyi gün taraftari kötü gün taraftari kavrami da sacma, insanlar para veriyor ligtv aliyor forma aliyor stada gidiyor, güzel futbol izlemek basarili bir takim görmek istemek en dogal hakki.

Biz Galatasaray'iz burada herkes her zaman basari bekler, basari olmasa bile güzel futbol izlemek ister. Maclari izlememek demek seni kötü taraftar yapmaz, veya kulübünü sevmedigin anlamina gelmez bunu anlamak lazim önce.

Iyi ve kötüyü ölcmek söz konusu degil. Ancak senin kast ettigin basari taraftarligidir ve Türkiye´nin genel taraftar kitlesini temsil eder. Dünyadaki her takimin taraftari basari, ve iyi futbol bekler, ama karsiliksiz destekleyen, kötü günlerde de gider macini izler, ürünü alir, kombinesini alir.

Kimse tercihinden dolayi yargilanamaz, ama durum budur.

İlk golü Cavanda ve Semih'in ortak hatasıyla Adana atar.

alnitak alnilam mintaka

C8f71zsXsAAqFa0.jpg

Kadroda yok yok ama Tudor'u elestiren haindir bugün. Malzeme yok iste. Galatasaray'in en iyi kadrosu bu.

Sabri haini artik bu takimda olmayacak. Hakan emekli edilecek.

Jong ve Tolga'dan bir halt olmayacagini gördügü icin Josue'yi orta sahada oynatiyor. Keza Sneijder de bitik artik.

Bugün ilk 11'de sahaya 3 temposuz oyuncu cikacak. Selcuk, Eren ve Podolski. 1'i zaten gitti, diger ikisi ne olacak bilmiyoruz.

Tudor gibi bir teknik direktör sahada yürüyen oyuncular istemez. Temposuz oyuncularin alayini gönderecektir.

yedekler kim aciklandi mi

Hainlerı oynatmıyor kadro guzel haydı aslanlarım haydı

C8f_6dOXoAI3FVq.jpg:large

GS TV'de diziliş böyle verilmiş

Ama 4'lü 3'lü benim için farketmiyor

4'lü oynarkende Akhisar,Alanya gibi kek takımlar haricinde iyi oynadığımız maç yok

Son düzenleme:
İzlemeyin olm maç falan kulübün yönetimini yağ kaplamasını istemiyorsanız çekin desteğinizi.

Tudor: "Defansın üçlü veya dörtlü olması benim için önemli değil. Ben takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yarın tekrar üçlü olabilir"

dörtlü yani

Ne kadar kötü durumda olursak olalım özledik be abi
Saldır Cimbom

Geri
Üst Alt