16/17 H:26 | Galatasaray 4-0 Adanaspor | MS | 3 Nisan

IBB ve fenerden puan alabilecegimizi hic sanmiyorum bu oyuncu grubuyla. Bu maci kesin kazanip en azindan avrupa potasinin icinde olmamiz lazim

cok abartiyorsunuz. adam iki senedir dogru dürüst mac yapmamis, her hatasinda adami bitiriyorsunuz. canvada oynasin, sabri'yi 15 senedir izliyoruz

O zaman 2 yıldır doğru düzgün maç yapmayan adamı Galatasaray'a getirene ve 2.5 milyon verene sallayalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Josue cok cok iyi

Josue mc de çok iyi oynuyor.5 6 tane mükemmel şekilde top çaldı.Pasları hep ileriye olumlu.Seneye bence yine kiralanmalı yada uygun fiyata alınmalı.

İlk yarının bitiş düdüğüyle birlikte Podolski itirazlarından dolayı sarı kartı gördü.

Sinan girmesın pcyı kapatırım

Muhtemelen siz tv se benim goremedigim seyleri goruyorsunuz

ne selcuk u josue si ya ? Bu adamlar mi iyi oynuyor simdi , o zaman benim futboldan cakmadigim
ispatlanmistir bu aksam

bosuna elestirmisim sneijder i bunca zaman eger bu selcuk iyiyse

Hocam bu macta Josueye laf ediyorsan hakikaten futboldan cakmiyorsun baska spor alanlarina yonel derim.

Önümüzdeki 2 maç sıfır çekeceğimizden bu maçı almak şart.

Cavanda çıkması lazım. Yerine Sabri girmeli. Yok Sabri olmassa, Linnes Sağ bek, Sol bek Hakan Balta olmalı. Ama kesinlikle Cavanda çıkmalı.

Sahada 2-3 tane beyinsiz görüyorum.

984e89a1bf334a0c5f708f58704b6131.jpg

O zaman 2 yıldır doğru düzgün maç yapmayan adamı Galatasaray'a getirene ve 2.5 milyon verene sallayalım.

orasi öyle renkdas, iyi transfer demiyorum. ama malzeme bu, verilen parada ortada. hatta bundan daha büyük fiasko olan donk transferi'de var. ama adami kazanmaya calismamiz lazim, öyle her hatasindan tepki vererek bir yere gelmeyiz

Cavanda allahtan 2m maaş almıyor da bir yerlere kaktırabiliriz

Geri
Üst Alt