16/17 H:26 | Galatasaray 4-0 Adanaspor | MS | 3 Nisan

x sahada olsaydi o senjilerin herhangi bir deparinda, adamini kacirip, yedirmis idi bile golünü.

Adem sabri nefretin cavanda'yi aklamasın.

Sabri = 0.0001x
Cavanda=0.000099x

Limit sonsuza iraksarken ikiside berbat ama Cavanda bu yaşında daha bir manyak.

Kafası gidik adamın.

Bu dizilisi beyendim, Cavanda ile Yasin sahada siritan tek iki isim ilk 45 dakikada. Yasin ceza sahasi civari disinda, topu iyi kullanamiyor. Bir kac kere topu olumlu kullansa, 1 gol en azindan fazla atmis olurduk.

Bunun disinda Tudor´un 4-4-2´sini her daim begendim. Stoperlerimiz Ahmet ile Semih topu cabuk kapiyor, takim boyu kisa oldugu icin, topu hemen ileri yönlendirebiliyoruz. Tek forvetimiz ileride kayboldugu maclara nazaran, iki forvetimiz de oyunun icinde, katki sagladi simdiye kadar. Topu olumlu kullandigimiz vakit, cok rahat pozisyona girebilecegimiz bir sablon var sahada.

Iyi bir futbola, pozitif yaklasimlar vardi bugün.

Adem sabri nefretin cavanda'yi aklamasın.

Sabri = 0.0001x
Cavanda=0.000099x

Limit sonsuza iraksarken ikiside berbat ama Cavanda bu yaşında daha bir manyak.

Kafası gidik adamın.

Daha bir bismillah, adam bir iki üc mac üst üste oynasin. 15 yildir oynuyor x mikrobu, oyunun hic bir yönünü oynayamiyor. Cavanda en azindan ikili mücadelelerde basarili, rakibine gecit vermiyor. x oyunun hic bir alaninda yok.

Galatasaray - Adanaspor maçını 9992 biletli seyirci izliyor.

Cavanda da bende destekciydim ama yanılmışım maalesef. Herif geri zekalı resmen futbol konusunda.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Eren de traş bir forvet.
Bomboş 2 tane kaçırdı.
Gol atması neredeyse şansa bağlı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorumcu hakli. O ne bicim sevinme yedek kulubesinde? Hirs mirs yok.

Sneijder 5 milyon euro aliyor yilda

bu sene avrupa yok , kupada da oynamadi sanirim 1-2 mac haric

adam her macta oynasa mac basi 150 bin euro ediyor , 600 bin lira bu adamin bir macligi ve biz bu adami kenarda tutuyorsak zaten daha ne soylenebilir ki

josue kiralansin sneijder satilsin tamam lafim yok ama parasini odeyip istifade etmemek nedir

trabzon maçında denedik ama saolsun süper oynadı

gooooooooooooooool

müthis vurdu Garry

Cavanda da bende destekciydim ama yanılmışım maalesef. Herif geri zekalı resmen futbol konusunda.

Gesendet von meinem CUBOT_NOTE_S mit Tapatalk

Ben iki pas yapamaz hızıda bitmiş derken linç ediyordunuz Cavanda başlığında.
Şimdi kandırıldık 17-25 aralık asasadad gibi birşey olmuş bu.
Görünen köy kılavuz istemez.
Trabzonda kadro dışı birinden bahsediyoruz.

P9

Geri
Üst Alt