16/17 H:26 | Galatasaray 4-0 Adanaspor | MS | 3 Nisan

Hay senin sakatlığına

alnitak alnilam mintaka

Sanırım. Ligin en çok gol atan takimiyiz

fapatalk'dan gönderildi.?

C8gnQyHXgAA-KbK.jpg

Iyi oynadik. Ancak bu mac yaniltmasin. Defansta yine yaptigimiz 2-3 cok kritik hata var. Basak maci cok zor olur

1+.025

Eksiğiyle aldıkları maaşları yazdım.
Aşağı yukarı yıllık 16 milyon euro gibi bir para ediyor.
Olmasalarda oluy yani yerlerine toplamda 5 milyon euro maaş alan oyuncuları koysak her yıl artıdrığın parayla 10 milyon euroluk patlamaya hazır genç futbolcu alırsın

eski de jong ve 1-2 sene önceki balta is görürdü azda olsa ama onlarda ölmüs. genc filan diyoruzda su adamlara 750ser bin euro önersek yine kabul ederlerdi. galatasaray kim bunlar kim ya. koray ve cenk rüyasinda göremezdi o paralari mesela.

MS | Galatasaray 4-0 Adanaspor

Topla oynama: %65-%35
Pas yüzdesi: %84-%75
Toplam şut: 10-4
İsabetli şut: 4-3

josue yeni yeni 8 numara oynasın,linnesin hakkı yensin.sonra şampiyonluk bekle...bu takım büyük yanlışlar ve forma adaletsizliğinden şampiyonluğu yitirdi biraz da...

Şu maçta Galatasaray' ın forvetinde Eren yerine çok iyi değil, şöyle orta halli bir santrafor olsa maç 7-0' dı.
Gaziantep'in 2 milyona aldigi Ghilas'a bakiyorum, bir de bizim 4.5 milyon bayildigimiz kazmaya bakiyorum ve Dursun'a bir kez daha sövüyorum.

Şu maçı izleyen adam gitmesi gereken adamlar listesine ilk ereni yazması gerekirken girip 5 dakika içerisinde 3 %100lük pozisyon yaratan adam gitsin diyor. Gözlüklerinizi takında maçı izleyin artık.

Bu takımda kalması gereken adam 3 veya 4 kişi gerisini yarın fesih edip altyapıyla çıksan yeri. Sneijderin varsa yararlanırsın, selçuğun varsa yararlanmaya çalışırsın fakat bu yönetimle, işini bilen bir yönetim olduğu sürece gidenin ardından ağlanmaz.

Geri
Üst Alt